Seviyor Sevmiyor

Profil Resmi
9 puan

Heidi Betts'in yazdığı 'Seviyor Sevmiyor' okundu, bitti. Kitap harikaydı ! Harika ! Çok çok çok eğlenceliydi. Yazarın dili mizah yüklü, anlatımı çok başarılıydı. Çevirisi ise güzeldi. Eee bunlar tek bir kitapta birleşsin, tadından doyum olmuyor valla, kitaba :)):)) Kitaptaki diyaloglar ise yıktı geçti beni !
Beni benden alan bir diğer şey ise Jenna'nın bebek sahibi olabilmesi için; Jenna, Ronnie ve Grace'in yaptıkları o akıl almaz [bir o kadarda mükemmel ve zekice] plandı. Kadınlar, deyip geçmeyeceksin arkadaş! :))
Jenna, aşık olduğu adam çocuk istemediği için boşanmış bir kadındır. İki yıldır çocuk sahibi olabilmek yeni biri arayışında olması kendini günübirlik ilişkiler yaşayan bir kadın gibi hissettirmektedir. Tabi buluştuğu erkeklerden hiç biri pantalonunu indirmeye yanaşmamaktadır. S.* bankasına gitmeden önce son bir çare, plan yapar. Neden hayali eski eşi Gage'den çocuk sahibi olmaksa bundan Gage istemiyor diye vazgeçesin ki ? Eski eşini bir bahane ile evine çağır. İçkisine ilaç kat. Yatağa bağla. Tecavüz et. Olay çok basit !

İşte ben bu sayfaları derinlemesine okurken, o diyaloglara gülmekten kırılırken, ileride çocuğa ne diyebileceklerini düşünüyordum; evladım baban seni istemedi, bende çareyi ona tecavüz etmekte buldum. Ama sen çok seviliyorsun. Suç senin değil. Ah hayır benim de değil. Babanın !
Ahahahaahaaaaaa!!!!
Şu yorumu yazarken bile gülmekten kırılıyorum.

Bir de ikisinin arasında ki ateş hala sönmemişse, yaşananları siz düşünün ! Eh Gage'de netice de düzgün bir adam. Jenna'nın hamile kalıp kalmadığı öğrenene kadar yanında kalmak istiyor. Sinsiii !!! :)):)) Birlikte geçirdikleri zaman arttıkça, Gage'in de çocuk istememek için nedenleri birbir kayboluyor. Çünkü o zaten Jenna'yı istiyor !

Seviyor Sevmiyor okumanız gereken bir kitap ! Eğlenceli olduğu kadar da duygusal bir kitap. Ben sayfaları soluksuz çevirdim, hep bir merak... Yüzümde bir gülümseme. Kitap bittiğinde resmen iç çektim ya ! Olabilir mi böyle birşey! Öyle derinden hissettiriyor işte... Herkese ama herkese bir Heidi Betts kitabı okumasını tavsiye ederim.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »