Seninim (The Brand Clan Serisi, #1)

Profil Resmi
9 puan

Maureen Smith / Seninim
Seninim kitabı büyük bir beğeni ile okundu, bitti. Maureen Smith ile bu kitap sayesinde tanıştım. Çok başarılı bir yazar. Mükemmel bir kitap. Yazarın dili öyle akıcıydıki. Ve kitap öyle eğlenceliydiki. Baştan sona yüzümde arsız bir gülümseme ile okudum resmen. Ama çok beğendim. Seninim romantik, seksi ve ateşliydi. Ve çok eğlenceliydi. Ba-yıl-dım..! Bayıldım ! Bu kitaba karşı koymak imkansız. Kitabın en güzel yanlarından biri de hızlı ilerlemesiydi. Öyle içini baya baya of hadi Lena, hadi Roderick aşk nerede kaldı, demiyorsun. İlk sayfadan nefesini içine çekiyor, son sayfaya kadar tutuyor, en sonunda kitabın bitmiş olmasının verdiği hüzünle salıveriyorsun. Ayrıca kitabın çevirisini ve kapağını da çok beğendim. Kapak tam kitaba uygundu. Çevirisi ise çok iyiydi. Zaten kitabı hiç başından kalkmadan 7 saatte mi ne okudum bitirdim. Öyle ki tuvalete gitmek bile işgenceydi. Ama elbette siz bu kısmı okuduktan sonra hafızanızdan hemen resetliyorsunuz ! :)
Kitabın konusu ise kısaca; Lena ile Roderick'in hareketli geçen aşkları... Lena gündüzleri sıradan bir işkadını, geceleri ise başarılı ve zengin erkeklere eskortluk yapmayı tercih eden çekici bir dişi. Bu işi yapmasının nedeni ise ek gelir elde etmekten hoşlanması. Seks menüsünde olmasada, her insan hata yapar. Bir hatası da Roderick ile oluyor. Tabi olaya Roderick açısından hata olarak bakmak imkansız. [neden acaba:)] Roderick ise acımasız ve her istediğini elde eden bir işadamı. Ve Lena'ya bir teklifi var; Üç hafta boyunca Lena onun yatak fantezilerini gerçekleştirirse, Lena'nın terfi almasını sağlayacak yarım milyon dolarlık bir bağış yapacak. Herşey bir anlaşma aslında bir oyun olarak başlasada iş çığrından çıkıyor elbette ki. Kitabın arka kapağında ne demiş zaten; Arzular, karanlık çöktükten sonra daha derinden alev alır.
Doğru ! Aaaaah, çok doğru !!!
İşte bu yazdıklarım benim kitaba yorumumdu, zevkle okudum zevkle yorum yazıyor. Hala gülümsüyorum. Bu kitabı okumalısın arkadaş ! Hey sen yorumumu okuyan :)

Kitaptan bir alıntı:
''Biliyorum ama bana bir hafta izin verirse, Ethan'a katılacağıma söz verdiğim mesleki gelişim eğitimine gitmek zorundayım. Yarın cuma en azından, haftasonunu uyuyarak geçirebilirim.''
''Muhtemelen geçiremeyeceksin. Energizer tavşanı gibisin.''
Lena güldü. ''Sen kendine bak.''

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »