Sende Tutuklu Kaldım (Crossfire, #4)

10 puan

Gideon kendisi yerinde başka biri olsa Eva'ı görünce ondan uzaklaşacağını düşünür.Kendisi ise evlenmiştir.Evliliklerinin ise sır olarak saklanmasını değil her yerde yayılmasını ister. Eva'ı ilk gördüğünde kendisini mahvedeceğini zaten anlamıştır.Yitirmeyi düşünmeye katlanamadığı tek şey Eva'dır. Bundan daha fazla sevemezdi. Eva için yapamayacağı yoktur ona dünyayı verebilirdi. Aklı fikri Eva'dadır. Soluk alıyorsa sebebi Eva'dır.

Severek ve beğenerek okuduğum bir seriydi Gideon ve Eva ikilisini seviyorum özellikle Gideon ama son kitap çok çok güzeldi bayıldım diyebileceğim bir kitap değildi. Gideon onu özlemişim onu okumak çok keyifli ama kitap diğer kitaplar gibi hemen akıp ilerleyen bir kitap değildi. Olay neredeyse hiç yok. Eski sevgililerin,geçmişin çıkardığı sorunlar ile ilgilenmek ile geçip durdu kitap. Gideon'ın iyileşme çabaları sürerken durmadan araya girenlerle ilgilendiği için mi nedir bir türlü aşamadığı sorunları kitap biterken hala aşılamamıştı.

Kitap boyunca merak ederek bir sonra ki sayfaya hızla geçilecek bir durum hiç olmadı. Hala yoğun ve bitmek bilmez bir çekim,tutku var. Kitapta ki tek değişiklik kitabın bu kez bir Gideon bir Eva'nın ağzından anlatılmış olması. Gideon'un zaten deli gibi sınır tanımayan aşkını biliyoruz ama kendi ağzından anlatışı beni daha çok etkiledi. Nasıl seviyorsun sen öyle resmen hayatı Eva ne şanslı kadınsın Eva.
İkili için özellikle Gideon için ne olursa olsun okurum.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »