Sende Tutuklu Kaldım (Crossfire, #4)


Eva ile Gideon'un aşkında yeni bir perde...

Crossfire serisinin 4. kitabı Sende Tutuklu Kaldım'da Eva ile Gideon'un aşkında yeni bir perde açılıyor. Ortaya çıkan sırlarla tutku ateşi daha da körükleniyor...


Eva ile Gideon'un aşkında yeni bir perde...

Crossfire serisinin 4. kitabı Sende Tutuklu Kaldım'da Eva ile Gideon'un aşkında yeni bir perde açılıyor. Ortaya çıkan sırlarla tutku ateşi daha da körükleniyor...


Değerlendirmeler

değerlendirme
6 puan

Gereksiz yere uzatılmış bir serii.. Tek sevdiğim yanı Gideon'in duygularını okumak oldu.

8 puan

Kitabın ilk 100 sayfasında odaklanmakta zorluk çektim.Çünkü araya 2 yıl gibi bir zaman girdiği bariz bir şekilde belliydi.İlk 3 kitap kadar güzel olmamakla birlikte son zamanlarda çıkan erotik romanlara nazaran daha iyiydi bence.Tavsiye eder miyim bu konuda yorum yok.Çünkü sende tutuklu kaldım çok durgun ve olaysız bir kitaptı.Burdan yazara bir kez daha sitemlerimi iletiyorum.Bu puanıda Gideon için verdiğimi ve kesinlikle tarafsız olmadığımı belirtmeliyim. :))

5 puan

ilk üç kitabı daha çok beğenmiştim. Kitapta Eva karekterine bir türlü ısınamamıştım.Bunun sebebini bu kitapta daha iyi anladım. Eğer bu kitap serinin sonuysa kitabın son sayfalarındaki ayrılık çok saçmaydı.Kitabı okurken sıkıldım.

7 puan

Araya ne kadar zaman girdi diğer kitaplarla hatırlamıyorum bile.. Böyle olunca ana karakterler dışında diğerlerini hatırlamakta güçlük çektim. Seriler arasına bu kadar zaman koyup da biz okuyucuya eziyet etmeyin lütfen 
Sayfalar ilerledikçe her şey daha da oturdu bende ve Gideon rüzgârına kapıldım gittim. Yaşadığı şeyleri bu kitapta onun gözünden okurken biraz zorlandım. Çünkü o kadar anormal ve kötü ki birkaç satırı atladım. Bir insanın böyle şeyleri yaşamış olmasını bilmek… Ve o karakteri daha çok anlamama yardım etti yazar. Eva’nın geçmişini okurken de bu olmuştu. Kullandığı kelimeler ve anlatım tarzıyla o karaktere sizi yakınlaştırıp, anlamaya çalışmamızı kolaylaştırıyor. Bunlar dışında kitap boyunca, ilişkilerinin gelgitlerini okudum. Eva kızar Gideon düzelmeye çalışır ya da tam tersi. Açıkçası hareketlilik katmak için birçok malzeme vardı ama yazar kullanmamayı tercih etmiş. Ve biraz daha farklı şeyler okumak istedim. Yani potansiyel bir eski sevgili tehlikesi okumaktan gına geldi. Bir de bir benzerlik dikkatimden kaçmadı değil. Mimar sahnesi. Özgürlüğün Elli Tonu'nda Gina (sanırım) ve Ana sahnesiyle Gideon ve Ash sahnesi o kadar aynıydı ki ne oluyor dedirtmedi değil.
Yine de seriyi seviyorum. Son kitap her ne kadar beklentimin aşağısında olsa da Gideon için okumaya değer diye düşünüyorum.

Eva’nın kaşları kalktı. “Chris adına konuşamam ama bende gördüğün şey acıma değildi Gideon. Duygudaşlıktı belki, çünkü senin neler hissettiğini biliyorum. Ve ıstıraptı kesinlikle, çünkü yüreğim yüreğine bağlı. Senin canın yandığında benimki de yanıyor. Bununla baş etmeyi öğrenmelisin çünkü seni seviyorum ve vazgeçmeye de niyetim yok.”

6 puan

Yazarlar kitabın konusunda geliştirmeler yapmadıkça ne diye serileri uzatırlar hiç anlamıyorum.Yine yerinde sayan bir seri,Gideon için okuyoruz işte ❗️

2 puan

http://oldgirlsontheblog.blogspot.com.tr/2015/07/slyvia-day-sende-tutuklu-kaldm.html

6 puan

Neden sakıza döndürürler bu serileri hiç bilmem. Olaysız, karakterlerin çatışmasının bol olduğu ve Gideon'ı okuduğumuz bir kitaptı ama diğer üç kitap gibi değildi. Keşke 3. kitap biraz daha uzun olsaymış da sonra da seriyi bitirseymiş. Olaylar bir yere de bağlanmadı ki. Her kitabın sonunda olduğu gibi 'el ele atlatacağız' teması işlenmiş ve şak diye bitirmiş yazar. Sanırım bir kitap daha çıkardı ama o daha çevrilmedi. Ne desem bilemiyorum. Çok gereksiz. Neyse ki Gideon'ın gözünden bir şeyler okuduk.

10 puan

Gideon kendisi yerinde başka biri olsa Eva'ı görünce ondan uzaklaşacağını düşünür.Kendisi ise evlenmiştir.Evliliklerinin ise sır olarak saklanmasını değil her yerde yayılmasını ister. Eva'ı ilk gördüğünde kendisini mahvedeceğini zaten anlamıştır.Yitirmeyi düşünmeye katlanamadığı tek şey Eva'dır. Bundan daha fazla sevemezdi. Eva için yapamayacağı yoktur ona dünyayı verebilirdi. Aklı fikri Eva'dadır. Soluk alıyorsa sebebi Eva'dır.

Severek ve beğenerek okuduğum bir seriydi Gideon ve Eva ikilisini seviyorum özellikle Gideon ama son kitap çok çok güzeldi bayıldım diyebileceğim bir kitap değildi. Gideon onu özlemişim onu okumak çok keyifli ama kitap diğer kitaplar gibi hemen akıp ilerleyen bir kitap değildi. Olay neredeyse hiç yok. Eski sevgililerin,geçmişin çıkardığı sorunlar ile ilgilenmek ile geçip durdu kitap. Gideon'ın iyileşme çabaları sürerken durmadan araya girenlerle ilgilendiği için mi nedir bir türlü aşamadığı sorunları kitap biterken hala aşılamamıştı.

Kitap boyunca merak ederek bir sonra ki sayfaya hızla geçilecek bir durum hiç olmadı. Hala yoğun ve bitmek bilmez bir çekim,tutku var. Kitapta ki tek değişiklik kitabın bu kez bir Gideon bir Eva'nın ağzından anlatılmış olması. Gideon'un zaten deli gibi sınır tanımayan aşkını biliyoruz ama kendi ağzından anlatışı beni daha çok etkiledi. Nasıl seviyorsun sen öyle resmen hayatı Eva ne şanslı kadınsın Eva.
İkili için özellikle Gideon için ne olursa olsun okurum.

Profil Resmi
1 puan


Baskı Bilgileri

402 sayfa
18Haziran2015 tarihinde, Doğan Kitap tarafından yayınlandı


Dil
Türkiye Türkçesi

Benzer Kitaplar

Şu An Okuyanlar

Jeliboni zerrin
2 kişi

Okumuşlar

Okuyan K. pl1 ranayıldız Hilalakt gezenti
41 kişi

Okumak İsteyenler

Ckmksm Nesceren gizem_mi ebruli gamze akar
8 kişi

Takas Verenler

Takas veren bulunamadı.
Puan : hepsi | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
Değerlendirme Zamanı: en yeni | en eski