Sen

10 puan


http://illekitap.blogspot.com.tr/2015/07/selvi-atc-sen.html

~~~~
Başka bir şekilde seviyordu. O 'başka'nın nasıl olduğunu bilmiyordu ve yumruğu büyüklüğündeki kalbinin bu yoğun duygunun altından nasıl kalkacağından da emin değildi. Belki bir gün fazla gelir ve patlardı. Sorun değildi! Demir onu sevmeyi de sevmişti.
~~~~

Biri bana bir adet Çelik verir misiniz? Yok yok Demir olsun, vazgeçtim her ikisinden de alabilir miyim? diyebileceğim karakterlerle dolu bir kitap.

Kimliksiz kitabından tanıdığımız yazar Selvi Atıcı'nın yeni kitabı Sen, ne dehşet bir kitap çıktı ki sormayın! İtiraf ediyorum böylesini beklemiyordum! Tamam Kimliksiz'den sonra beklentim yüksek başladım kitaba, ama cidden bu beklentimi biraz daha üst seviyede tutabilirmişim yani!

Her kitabını alıp okumak isteyeceğim belirli yazarlarım vardı ve bunlara bir tanesi daha eklendi. Hadi Kimliksiz şans eseri iyiydi diyelim ama bir yazar ikinci kitabını da şans eseri iyi yapamaz. Yetenek var derim ben buna ;)

Kitabın kısaca konusuna değinmek istiyorum. Süheyla, erkek kardeşinin ölümünün ardındaki nedenleri bulabilmek için İstanbul'a gelir ve burada şans eseri Demir ile tanışır derken aradığı bir şeyin Demir'de olduğunu öğrenir. Kendi meselesini halledebilmek için Demir ile birlikte çalışmaya başlarlarken aralarındaki o eşsiz kıvılcım alev almaya başlar yavaş yavaş... Sonra da inatçı, agresif, hazır cevap Süheyla kendiyle yarışabilecek ölçüdeki Demir'e aşık olur. İşte kitap hem Süheyla'nın kardeşinin ölümünü, onun intikam çabasını, bu sırada Demir'le olan diyaloglarını, aşkını ve Demir'in acı verici geçmişini anlatıyor.

~~~~
Süheyla sık sık adamı öldürmek istediğini dile getirebilirdi ama bu adam ölmek için fazla iyi, fazla merhametli, fazla güzeldi... Fazlaydı işte. Süheyla onu yaşamak isterdi. Hem de doyasıya....
~~~~

Entrikalarmış, aldatmalarmış, gereksiz göz yaşları falanlar filanlar yok! Klasik aşk hikayeleri duygularından işte... bu tamamen sıradışı bir kadın karakter ve onunla yarışabilecek bir erkek karakteri anlatıyor!

Gerçi Demir olmasa da Süheyla tek başına yeterdi! Kadına hayran kalmamak imkansız. :) Gözü kara, cesaretli, güçlü ve asla bir erkeğe alt olmayan bir kadın... Böyle anlatınca fazlasıyla ateşli geldi gözüme Sü :) ama emin olun Demir de en az onun kadar ateşli ;)

Kitabı size anlatmayacağım çünkü anlatıp hevesinizi kaçırmayayım :) ancak... zevkle okuyup eğleneceğiniz, güleceğiniz hatta belki kahkaha atacağınız sahneleri olan Kimliksiz'in ciddi havasından eser taşımayan bambaşka bir kitap!

Hani aynı yazar, aynı türde bir anlatım diye beklerseniz daha çok beklersiniz ;) eğlenceli ve merak uyandırıcı bir anlatım demem yeterli olur diyebilirim sanırım.

Şiddetle tavsiye edilir :)

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »