O Gecenin Ardından

10 puan

Linda Howard__O Gecenin Ardından___ ♥♥♥♥

Bu kadın kitap işini çok iyi biliyor..Okurlara ne sunacağını,nelerden hoşlanacağını,kurgulardaki bağlantıları ve karakterlerdeki kusurları kusursuzluğa çevirmesini en iyi şekilde bize yansıtıyor..
Şu ana kadar okuduğum kitaplarından "daha iyi yazılabilirdi"dediğim ke-sin-lik-le" olmadı...
Ve yine neden bu yazarın kalemine hayran kaldığımı kısa bir hatırlatma yaptı O GECENİN ARDINDAN....

Faith DEVLİN... Onun tek şansızlığı,sarhoş bir baba,Kasabada macera yaşadığı erkeğin kalmadı bir anne,annesinin izinde giden bir abla ve hırsız iki abi... Hiç bir aile üyesine benzemesede Devlin soyadını taşımak zorundadır.. Çocukluğundan beri sevdiği,Kasabanın en önde geleni olan Guy Rouillard'ın oğlu Gray, kirli hayatında en temiz olanıdır..
Ama annesinin Guy ile olan beraberliği ve kaçışı,Grayın onları bir gece yarısı arazilerinden hiç birşeyleri olmadan kovması o küçük bedenine çok fazla ızdırap vermiştir.
"o gecenin ardından"herşey değişir...

Gray Rouillard.... Babasının onları terk ettiğinde henüz çok genç bir iş adamıydı..Annesi ve kızkardeşi bu utanca dayanacak gücü kendilerinde bulamaz... Bütün hırsını Devlin ailesini kasabadan kovmakla çıkartacağını düşünür,o gece Faith'in gözlerinde gördüğü utancın ve nefretin yıllarca etkisinden kurtulamayacağını bilsede karar vermiştir bir kere...

Aradan geçen zamandan sonra Kızıl saçlı Devlin üyesinin kasabaya tekrar geri dönmesi,korkularını gün yüzüne çıkartır..Ama korktuğu şeyin adını bir türlü koyamaz...

Veee konu bu şekilde başlar....
Süprizler,inanılmazlıklar ve aşkın en masum halini okuyarak sonlandırdım kitabı...
Çok beğendim,hayranlığım her defasında olduğu gibi yine yeniden LİNDA okumanın keyfini yaşattı bana...

Mutlaka tavsiye ederim...LİNDA HOWARD okumak ayrıcalıktır benim için... ♥

11 yıl, 11 ay

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »