O Gecenin Ardından

Sevgili okuyucu;
Bütün kitaplarım arasında O Gecenin Ardından en sevdiklerimden biri ve Faith Devlin ile Gray Rouillard en sevdiğim iki karakterim. Faith güçlü, gururlu ve korkusuz. Gray ise ah, o inanılmaz derecede seksi. Faith’in, annesini ve Gray’in babasını içeren korkunç skandal hakkındaki gerçeği arayışı merak uyandırıyor. Bunun üzerine Güney ateşi de eklenince elden düşmeyecek bir kitap çıkıyor ortaya. Umarım O Gecenin Ardından’ı beğenirsiniz.
Sevgilerimle,
Linda Howard

Sevgili okuyucu;
Bütün kitaplarım arasında O Gecenin Ardından en sevdiklerimden biri ve Faith Devlin ile Gray Rouillard en sevdiğim iki karakterim. Faith güçlü, gururlu ve korkusuz. Gray ise ah, o inanılmaz derecede seksi. Faith’in, annesini ve Gray’in babasını içeren korkunç skandal hakkındaki gerçeği arayışı merak uyandırıyor. Bunun üzerine Güney ateşi de eklenince elden düşmeyecek bir kitap çıkıyor ortaya. Umarım O Gecenin Ardından’ı beğenirsiniz.
Sevgilerimle,
Linda Howard


Değerlendirmeler

değerlendirme
10 puan

Linda Howard__O Gecenin Ardından___ ♥♥♥♥

Bu kadın kitap işini çok iyi biliyor..Okurlara ne sunacağını,nelerden hoşlanacağını,kurgulardaki bağlantıları ve karakterlerdeki kusurları kusursuzluğa çevirmesini en iyi şekilde bize yansıtıyor..
Şu ana kadar okuduğum kitaplarından "daha iyi yazılabilirdi"dediğim ke-sin-lik-le" olmadı...
Ve yine neden bu yazarın kalemine hayran kaldığımı kısa bir hatırlatma yaptı O GECENİN ARDINDAN....

Faith DEVLİN... Onun tek şansızlığı,sarhoş bir baba,Kasabada macera yaşadığı erkeğin kalmadı bir anne,annesinin izinde giden bir abla ve hırsız iki abi... Hiç bir aile üyesine benzemesede Devlin soyadını taşımak zorundadır.. Çocukluğundan beri sevdiği,Kasabanın en önde geleni olan Guy Rouillard'ın oğlu Gray, kirli hayatında en temiz olanıdır..
Ama annesinin Guy ile olan beraberliği ve kaçışı,Grayın onları bir gece yarısı arazilerinden hiç birşeyleri olmadan kovması o küçük bedenine çok fazla ızdırap vermiştir.
"o gecenin ardından"herşey değişir...

Gray Rouillard.... Babasının onları terk ettiğinde henüz çok genç bir iş adamıydı..Annesi ve kızkardeşi bu utanca dayanacak gücü kendilerinde bulamaz... Bütün hırsını Devlin ailesini kasabadan kovmakla çıkartacağını düşünür,o gece Faith'in gözlerinde gördüğü utancın ve nefretin yıllarca etkisinden kurtulamayacağını bilsede karar vermiştir bir kere...

Aradan geçen zamandan sonra Kızıl saçlı Devlin üyesinin kasabaya tekrar geri dönmesi,korkularını gün yüzüne çıkartır..Ama korktuğu şeyin adını bir türlü koyamaz...

Veee konu bu şekilde başlar....
Süprizler,inanılmazlıklar ve aşkın en masum halini okuyarak sonlandırdım kitabı...
Çok beğendim,hayranlığım her defasında olduğu gibi yine yeniden LİNDA okumanın keyfini yaşattı bana...

Mutlaka tavsiye ederim...LİNDA HOWARD okumak ayrıcalıktır benim için... ♥

11 yıl, 10 ay
10 puan

Muhteşem bir Linda Howard romanı..Baştan sona kadar büyük bir zevk ile okumuştum...

Profil Resmi
10 puan

çok etkileyici bir kitaptı.

1 puan

Linda'nın sevmediğim tek kitabı. Allah'ım o adam neydi öyle ya kitap boyu sinir etti beni.

11 yıl, 10 ay
7 puan

çok iyiydi kahramanlarını ilk kez bukadar net hissettim

10 puan

sürükleyici etkili merak uyandırcı

4 puan

Kara melekten sonra yazarın diğer kitaplarını merak edip okumuştum bana fazlasıyla türk filmi kıvamında bir kitap gibi geldi.ne zaman kız kendini hülya koçyiğit gibi yatağa atıp ağlıyacak ve kasabalılar sonunda kızı taşlıcak derken kitap bitti.Böylece bendede linda howard macerası burda bitti

10 puan

Faith Devlin meşhur Devlin ailesinin bir üyesidir. Babası bir alkolik, iki abisi hırsızdır. Annesi güzelliği ile erkekleri büyüler ve sürekli bir sevgilisi vardır. Ablası ise annesinin yolunda ilerler. Küçük erkek kardeşi ise Down sendromludur. Kardeşinin bakımı ve evin tüm işi ile ilgilenme görevi ondadır.
Annesinin kasabanın en zengini olan Guy Rouillard ile ilişkisi olduğu için onların evinde kira vermeden yaşarlar. Kendisi de Guy'un oğlu Gray'a aşıktır.
Dokundu diye tişörtünü saklayacak kadar.

Ailesine süprüntü Devlin ailesi denilir. Faith'i de hor görülür, hırsız olduğunu düşünürler. Ailesi gibi değildir fakat soyadının arkasındakini görmezler. Annesinin kızıl saçlarını, yeşil gözlerini, güzelliğini aldığından onun gibi davranacağını düşünürler. Fakat o bir gün kurtulmaya kararlıdır. Hayatı böyle geçerken annesi bir gece eve gelmez ve ertesi gün Gray anneleri ile babasının kaçtığını söyleyip onları evlerinden kovar. Kız kardeşi Monica'da intihara kalkışınca gece polisle gelip onları yataklarından sürükleyip evinden atar. Faith ise utanç ve çaresizlik içinde eşyalarını toplarken Gray'de dahil on dört yaşındaki hali ile bütün erkekleri etkiler. Ailesini mahveden kadının kızının hissettirdikleri yüzünden onu kovarken süprüntü der. Faith ise böyle kovulduğu kasabaya on iki yıl sonra geri döner. O gecenin ardından hayatı tamamen değişmiştir. Kalan ailesi ile yolları ayrılmış, küçük kardeşi ölmüştür. Hem çalışmış hem okumuş üniversitenin son yılında aşık olup evlenmiştir. Kocası ise ölmüş yine yalnız kalmıştır. Turizm şirketinde bir süre çalıştıktan sonra şirket onun olmuştur ve işlerini iyice büyütmüştür. Annesini bulmuş onun Guy ile kaçmadığını annesinin evinde olduğunu öğrenmiştir.
On dört yaşında sokağa atılmıştır. Yaşadığı bu acıya neyin sebep olduğunu bilmek ister. Bu yüzden Guy'a ne olduğunu öğrenmeye kararlıdır. Ayrıca kendisini küçümseyen kasabaya ve Gray'a kendini kanıtlayacak yuvasına da dönmüş olacaktır.

Gray Rouillard babası onları bıraktığında yirmi iki yaşındaydı. Babasının gönderdiği vekaletten sonra işleri yönetmek kendisine kalmıştır. Annesi o günden sonra evden dışarı çıkmamıştır. Annesi ve kardeşi ile ilgilenmek kendisine kalmıştır. Tam her şey düzelmeye başlamış iken Faith ortaya çıkar. Annesi ile kardeşinin onu görüp üzülmesini istemez. Ondan gitmesini ister fakat o orada ev alıp yerleşir. Kötü ve kırıcı konuşur, hayatını zorlaştırmaya başlar. Faith markette alışveriş yapamaz, benzin alamaz hale gelir orada da istenmez.
Gray Faith'i görür görmez yine etkilenir. Fakat o ailesini mahveden kadının kızıdır. Ailesini de üzmeye dayanamaz. Faith'i oradan gönderip birlikte olabilmelerinin yolunu arar fakat bir süre sonra çekime karşı koyamaz hala gelir.
Faith ise yıllarca Gray'i sevmiştir onun kendisi hakkında düşündüklerinden dolayı uzak durmak istese de uzak kalamaz.
Guy'a ne olduğunu öğrenmek için tuttuğu dedektif ortadan kaybolur. Kendisi de çevrede Guy ve diğer ilişkileri ile ilgili sorular sorup araştırmaya başlar. Bu olaylardan sonra da tehdit notları almaya başlar.
Bu karmaşada Gray ile ilişkisi başlar ve bildiklerini anlatır fakat başlarına gelenlerden sonra gerçekler ortaya çıkmaya başlar.

Yıllar sonra o gecenin ardında ki gerçek ortaya çıkar. Katile şaşırmadım fakat Guy'un aslında karısını onun için bırakacağı sevdiği kadının Faith'in annesi olmaması, Monica ve babasının annesine aşık arkadaşı arasında olanlar şaşırttı doğrusu.
Severek okudum. Faith'in yaşadıklarından sonra o duruşu, mücadelesi ikili arasında ki aşk yaşadıkları okunmaya değer. Bayıldım.

8 puan

ilk bölümleri yeşilçam melodramlarıı hatırlattı bana ama hikaye Faith’in kasabaya dönmesinden sonra çok hoşuma gitmeye başladı.

Faith'in ,çocukluklarından beri Gray ile aralarında olan çekim inanılmaz güzeldi , bir yandan kendisinin ve ailesinin adına temize çıkarmaya çalışırken diğer yandan Gray ile birbirlerine karşı duydukları duygusal ve cinsel açlık, üstelik daha birbirlerine dokunmadan hissettikleri o yoğunluk çok güzel anlatılmıştı ,Gray’ den nefret mi etmeli yoksa sevmeli mi bilemedim acımasız bir yanı var ama neyse ki duygusal yanı daha ağır bastı ..
macera, aşk , gerilim kısaca film tadında güzel bir kitaptı

10 puan

Çok severek okudum muhteşem bir Linda Howard kitabıydı.Faith beni büyüledi remen. Müthiş azimli her zorluğun üstesinden gelmesi hayranlık beslememe sebep oldu.Hayatın zorlukları karşısında her daim ayakta kalmayı başardı. Gray in yaptığı onca şeyden sonra nasıl bir araya geleceklerini merak ettim en çok ama. Faith o kaadr masum bir aşk duyuyordu ki her şey tereyağından kıl çeker gibi oldu. Tabi burada Gray in ısrarcılığının da büyük etkkisi oldu.
Eğer hayata karşı sergilenen dik duruşu ve aşkı okumak istiyorsanız kaçırmayın derim... İyi okumalar canlar!!!!


Baskı Bilgileri

413 sayfa



Benzer Kitaplar

Şu An Okuyanlar

yoseitr Nurselii
2 kişi

Okumuşlar

keskinek DenizKızı effy que Aviendha
101 kişi

Okumak İsteyenler

ezgi_sue Tuğba Pay Durgut Canan Ghoul brc.ay
40 kişi

Takas Verenler

Takas veren bulunamadı.
Puan : hepsi | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
Değerlendirme Zamanı: en yeni | en eski