Milyonluk Kirli Sır (Million Dollar Duet #1)

6 puan

Aradan uzun zaman geçmesine rağmen kitabın bende bıraktığı kötü duygular hala tüylerimi ürpertmekte.Sonu ikinci kitap için "yanlış anlamalarla" donatılmış,ana karakterin çekilmez hareketleriyle süslenmiş bir kitap bulunuyor bugünkü inceleme masamızda.
Kitabın konusuna gelirsek eğer;Annesi için acil paraya ihtiyaç duyan Delaine Talbot (kızın ismi bile aklımda kalamamış gidip kitaptan bakmak zorunda kaldım),kendini arkadaşı vasıtasıyla gizli bir kulüpte bulur.Sadece bir amacı vardır:satın alınmak.Tam da o gece zengin ve yakışıklı bir iş adamı olan Noah Crawford geçmişinde yaşadığı bir olay yüzünden kendini bu kulüpte bulmuştur.İkilinin yolları kesişir.Ne kadar nefretle başlamış olsa da aralarında büyük bir aşk doğar ve biz de bu yaşananlara ortak oluruz.
Keşke ortak olmasaydım.Biraz net konuşuyorum çünkü sonu beni dellendirdi.Zira karakterlerin hareketleri mi desem konunun işlenişi mi desem, bilemedim hiçbir tutar tarafı yoktu.Ama..
Ama kitabın başından sonuna sinir olsam da yine de azıcık bir zevk aldım.Hiç sevmedim de değil.Sanıyorum,bayadır bu tarz kitap okumadığım için kitabın ilk başlarından, şimdi oturup düşününce aslında ne kadar da fazla zevk almış olduğumu görüyorum.Halbuki şimdi okumaya tekrar başlasam aynı zevki yine alamayacağımı biliyorum.
Böyle sonlara çok fazla alışığız aslında.Çünkü serilerde genelde böyle çocukça şeyler çok yapılıyor uzaması için,daha çok kitap yazılıp konu çıkması için.Ama bu kitapta ben çekemedim çocuksu hareketleri.Kitabı bitirip ikinci kitabı da okumamak için kitaplığın en uzak köşesine kaldırıverdim.Eminim ki okuyacağım maalesef.
Her neyse,kısaca yorumumu özetlemek gerekirse,daha çok sevebileceğim yerde yazar kitaptan o son ile nefret ettirmeyi başardı.Ki başlarından istemsizce hoşlandıydım.Ben tavsiye etmiyorum.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »