Milyonluk Kirli Sır (Million Dollar Duet #1)

Birbirimize meydan okuyor, sonra da hissettiğimiz sahiplenici duygulardan zevk alıyorduk. Bu,ikimizin de keyif aldığı suçluluk verici bir hazdı. Derken, hiçlikten bir aşk ortaya çıktı…

Genç ve güzel Lanie, ölümcül hastalığa yakalanan annesinin tedavisini karşılayacak parayı bulabilmek için kendini iki yıllığına yakışıklı ve zengin işadamı Noah'ya satar. Aşka inancını kaybetmiş, kadınlara güvenini yitirmiş genç adam başlangıçta Lanie'yle yalnızca cinsel ihtiyaçlarını karşılamak için birlikte olsa da, yaşadıkları tutkulu deneyimlerden sonra zamanla ona bağlandığını fark eder. Lanie ise çoktan Noah'ya karşı büyüyen bir arzu duymaya başlamıştır bile.

Fakat bu anlaşmalı birlikteliğin, cinsel çekimden çok daha fazlası olduğunu birbirlerine itiraf edebilmelerine engel olan bazı sırlar vardır…

Birbirimize meydan okuyor, sonra da hissettiğimiz sahiplenici duygulardan zevk alıyorduk. Bu,ikimizin de keyif aldığı suçluluk verici bir hazdı. Derken, hiçlikten bir aşk ortaya çıktı…

Genç ve güzel Lanie, ölümcül hastalığa yakalanan annesinin tedavisini karşılayacak parayı bulabilmek için kendini iki yıllığına yakışıklı ve zengin işadamı Noah'ya satar. Aşka inancını kaybetmiş, kadınlara güvenini yitirmiş genç adam başlangıçta Lanie'yle yalnızca cinsel ihtiyaçlarını karşılamak için birlikte olsa da, yaşadıkları tutkulu deneyimlerden sonra zamanla ona bağlandığını fark eder. Lanie ise çoktan Noah'ya karşı büyüyen bir arzu duymaya başlamıştır bile.

Fakat bu anlaşmalı birlikteliğin, cinsel çekimden çok daha fazlası olduğunu birbirlerine itiraf edebilmelerine engel olan bazı sırlar vardır…


Değerlendirmeler

değerlendirme
1 puan

Beğenmedim.Kitapta bolca cinsellik var, bu da konunun önüne geçmiş. Karakterleri de zayıf buldum. Bence yazar fazla derine inememiş bu da kitabın yavan kalmasına sebep olmuş. Konusundan bahsedersem, Delaine'nin annesi hasta ve tedavisi için para gerekiyor. Bu sebepten, yapılacak en doğru şeyin bir süreliğine kendini satmak olduğuna karar veriyor.Noah ise Delaine'in sebebini bilmeden kızımızı iki seneliğine kiralıyor. Böylece beraber yaşamaya başlıyorlar.Açıkçası hiç beğenmediğim bir kitaptı, Konusundan çok cinsellik okudum. Bu tarz sevenlerin bile beğeniceğini sanmıyorum.

3 puan

Fazla zorlama bir kitap olmuş. Karakterler fazla yapay ve ergen! Lanie hiç de annesi için kendini satan kız hissiyatını veremedi bana. Yazar duygu açısından çok yüzeysel geçmiş olayları. Bu nedenle de Lanie'nin annesini umursamadigi gibi izlenim oluşturdu kitap. Tabi bir hiç uğruna kendini sattığını düşünmek de cabasi.

Noah deseniz nereden tutsaniz elinizde kalıyor. Direk aklı uckurunda başka bir şey düşünmeyen bir ergen. Ben böyle bir sirket yöneticisi görmedim ömrümde. Ayrıca 2 milyon dolardan sırf kızın nedenini öğrendi diye anında vazgeçmesi de hiç inandırıcı değildi. O ağır şartları 2 yıllık sözleşmeyi yapabilen bir adama göre biraz acele bir vefakarlikti. Ikili arasındaki aşkı da inandırıcı bulamadım.

Şu cinsel organlara verilen casus şeftali ve süper kamış lafları ise artık kusturma boyutundaydı.
Kitabın yarısından fazlası zaten yatakta geçiyor, geri kalan sayfalarda da iki azgın karakterin yatakta orada burada birbirleriyle ilgili kurdukları fantazi hayalleriyle geçiyor.

Sunu da belirteyim, cinsellikten falan rahatsız değilim bundan daha cüretkar romanlar da okudum ama bu her an aklı sevismekte ve kamışıyla casusuyla düşünen ergenlerin olduğu, kurgusu oturmamis elli ton furyası kitabı da fazla geldi yani.
Ben onermiyorum. Ikinci kitabı da okumayı düşünmüyorum.
Kapağı için 3 veriyorum. Daha da kapağına aldanip kitap almam yani.

6 puan

Genel olarak buradaki yorumlara katılıyorum.Konu güzel ama kitapta duygu yoğunluğu sıfır.Laynie'nin annesi hasta ama okurken bunu hissedemedim.İki karakter tüm kitap boyunca birbirlerine trip atıp durdular.Bir yerden sonra konuda sıkmaya başladı.Açıkçası kitabı aldığıma pişman oldum.Tavsiye edebileceğim bir kitap değil... :(

9 yıl
2 puan

ayıp olmasın diye 2 yıldız verdim.. sevmedim tavsiye etmiyorum...

9 yıl
6 puan

Çok fazla cinsellik içeriyor.Konu güzel di, daha da güzel işlenebilirdi.

5 puan

Kitabın konusu genel olarak annesinin kanser olması dolayısıyla tedavi masraflarını karşılaması için kendini açık arttırmada satan Delanie ve onu satın alan Noah arasında geçen ilişki.

Aslında konusu güzel olmasına rağmen, fazlaca olan erotik sahneler ve duyguların eksikliği nedeniyle hibe olmuş. Yani, kızın annesi kanser ama kitapta 2-3 paragrafta geçiyor sadece. Bir de kızın bu zamana kadar nasıl bakire kaldığına şaşırdım Noah ile olunca içinden adeta başka bir kişilik çıktı.Noah'a karşı ben senin fahişen değilim dediği sahnede çok güldüm. Adam parasıyla satın aldı kızı başka ne olacaktın acaba.

2 kitabı beraber aldım umarım o duygu yönünden daha tatmin edici olur ve seks sahneleri de bu kadar abartı olmaz.

Yazarın dediğine göre başta alacakaranlık hayran kurgusu olan bu kitap bence bayağı bayağı aşmış elli tondan daha fazla erotik sahne vardı ve o kitapta yine duyguları okuyabiliyordum ama bilemiyorum...

6 puan

"Bu ara çok tutulan gündemde olan erotik romans türünde yazılmış bir roman idi.Grinin Elli Tonu serisini sevenler bence bu seriye bayılacaklar. Kendine özgün hikayesi varsa da oldukça benzer yanları da vardı. Yazarın kalemi akıcı idi. Birinci şahıstan hem kadın hem erkek karakter tarafından anlatımını sevdim. Genel de beğendiğim bir hikaye olsa da bazı yerlerini yazar deyim yerinde ise pas geçmiş. Hiç değinmemiş. Hikayenin konusu duygusal sahneler ile işlenseydi süper olacak bir hikayesi olurdu. Hem ağlar hem duygulanırdık. Hem de ikili arasındaki tutkuyu daha güzel hissedebilirdik. Ama yazar E.L:James''den çok etkilendiği için yer yer bazı deyimleri onun başka isim verilmiş hali idi. Aslında konu olarak yazar kurguyu derinlik katarak işleyebilse idi muhteşem bir hikaye olurdu. Roman sonlara doğru oldukça düzeldi..Seks sahnelerini kararında buldum bu tür romana göre..Yine de serinin ikinci romanını merakla bekliyorum.. Aşk romanı severler ve erotizmden hoşlananlar tam da size göre bir hikaye.. "

6 puan

Aradan uzun zaman geçmesine rağmen kitabın bende bıraktığı kötü duygular hala tüylerimi ürpertmekte.Sonu ikinci kitap için "yanlış anlamalarla" donatılmış,ana karakterin çekilmez hareketleriyle süslenmiş bir kitap bulunuyor bugünkü inceleme masamızda.
Kitabın konusuna gelirsek eğer;Annesi için acil paraya ihtiyaç duyan Delaine Talbot (kızın ismi bile aklımda kalamamış gidip kitaptan bakmak zorunda kaldım),kendini arkadaşı vasıtasıyla gizli bir kulüpte bulur.Sadece bir amacı vardır:satın alınmak.Tam da o gece zengin ve yakışıklı bir iş adamı olan Noah Crawford geçmişinde yaşadığı bir olay yüzünden kendini bu kulüpte bulmuştur.İkilinin yolları kesişir.Ne kadar nefretle başlamış olsa da aralarında büyük bir aşk doğar ve biz de bu yaşananlara ortak oluruz.
Keşke ortak olmasaydım.Biraz net konuşuyorum çünkü sonu beni dellendirdi.Zira karakterlerin hareketleri mi desem konunun işlenişi mi desem, bilemedim hiçbir tutar tarafı yoktu.Ama..
Ama kitabın başından sonuna sinir olsam da yine de azıcık bir zevk aldım.Hiç sevmedim de değil.Sanıyorum,bayadır bu tarz kitap okumadığım için kitabın ilk başlarından, şimdi oturup düşününce aslında ne kadar da fazla zevk almış olduğumu görüyorum.Halbuki şimdi okumaya tekrar başlasam aynı zevki yine alamayacağımı biliyorum.
Böyle sonlara çok fazla alışığız aslında.Çünkü serilerde genelde böyle çocukça şeyler çok yapılıyor uzaması için,daha çok kitap yazılıp konu çıkması için.Ama bu kitapta ben çekemedim çocuksu hareketleri.Kitabı bitirip ikinci kitabı da okumamak için kitaplığın en uzak köşesine kaldırıverdim.Eminim ki okuyacağım maalesef.
Her neyse,kısaca yorumumu özetlemek gerekirse,daha çok sevebileceğim yerde yazar kitaptan o son ile nefret ettirmeyi başardı.Ki başlarından istemsizce hoşlandıydım.Ben tavsiye etmiyorum.

2 puan

Bu kız annesinin ölmek üzere olduğundan emin mi acaba ? Duygu eksikliğini dibine kadar hissettim.

6 puan

Doğru dürüst bir konu üzerine odaklanmadan sırf yazarın fantezileri için yazdığı bir kitap diye düşünüyorum : ))

Delaine, annesi kalp hastası olan yirmi dört yaşında genç bir kız, babası da işsiz kalınca hastane masraflarının altından kalkamayacağının farkında, son çare olarak arkadaşı Dez’in yaptığı iş yapmaya karar veriyor.

Kendisini,alıcılarının kimliklerinin gizli olduğu bir açık arttırmada, iki yıllık bir kontratla ve tam iki milyon dolara, sex kölesi olarak satışa çıkarıyor, üstelik daha önce hiçbir cinsel deneyimi olmamış..

Lane’yi satın alan zengin ve yakışıklı iş adamı, Noah Crowford, eski nişanlısının ihanetine uğrayınca,içerisinde aşkın olmadığı sadece sex e dayalı bir ilişki peşinde bu nedenle böyle bir açık arttırmaya katılıyor.. ( Böyle bir adam sex arkadaşı bulmak için neden açık arttırmaya katılır anlamış değilim,konumuna bakacak olursak çok saçma geliyor bana)

Söylemek zorundayım ki Laine’in masumiyeti Noah’ın evinden içeri girdiği andan itibaren bitiyor, kadın birden bire evrim geçiriyor,tam bir sex delisi hatta bağımlısı haline geliyor Noah bazen kendisini geri çekmek zorunda kaldı, o derece yani tabi yazarın masum kız imajı da inandırıcılığını yitiriyor :)

Noah zaten kitap boyunca eli şeyinde dolaşan bir adam, nerede, ne zaman pantolonunu indireceğini kestiremiyorsunuz, zira ilk sayfadan itibaren “yok artık” kelimesi okuyucu için bir alışkanlık halini alıyor :)

Kitapta duygular çok eksikti,karşılıklı diyaloglar neredeyse yok derecesinde, yemek yemeye zor vakit buldular, varsa yoksa sex, Laine, annesini ve hastalığını unuttu neredeyse zira kitap boyunca ailesini bir kez aradı, garibim fırsat bulamadı : ))

Yazar kitabı bu kadar sex e boğmasaydı, aşka biraz daha odaklansaydı iyi olurdu zira hangi ara aşık olduklarını anlamadım bile,

Kısacası Noah , Laine aşkı yerine, Casus Şeftali ve Süper Kamış aşkına hazır olun ( okuyanlar ne demek istediğimi anladı : ))

http://gulunkitapligi.blogspot.com.tr/2015/11/milyonluk-kirli-sir-yorum.html#more


Baskı Bilgileri

368 sayfa
11Ağustos2014 tarihinde, Novella Yayınları tarafından yayınlandı


ISBN
9786053483991
Dil
Türkiye Türkçesi

Etiketler: roman dizisi

Benzer Kitaplar

Şu An Okuyanlar

Şu anda kimse okumuyor.

Okumuşlar

Okuyan K. Lulu Marley kuzumberen Hiera elifff
69 kişi

Okumak İsteyenler

Elysion burcu.. gizem_mi edi simse
5 kişi

Takas Verenler

Iris Stančić Zeynepim
2 kişi
Puan : hepsi | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
Değerlendirme Zamanı: en yeni | en eski