Milyonluk Kirli Sır (Million Dollar Duet #1)

3 puan

Fazla zorlama bir kitap olmuş. Karakterler fazla yapay ve ergen! Lanie hiç de annesi için kendini satan kız hissiyatını veremedi bana. Yazar duygu açısından çok yüzeysel geçmiş olayları. Bu nedenle de Lanie'nin annesini umursamadigi gibi izlenim oluşturdu kitap. Tabi bir hiç uğruna kendini sattığını düşünmek de cabasi.

Noah deseniz nereden tutsaniz elinizde kalıyor. Direk aklı uckurunda başka bir şey düşünmeyen bir ergen. Ben böyle bir sirket yöneticisi görmedim ömrümde. Ayrıca 2 milyon dolardan sırf kızın nedenini öğrendi diye anında vazgeçmesi de hiç inandırıcı değildi. O ağır şartları 2 yıllık sözleşmeyi yapabilen bir adama göre biraz acele bir vefakarlikti. Ikili arasındaki aşkı da inandırıcı bulamadım.

Şu cinsel organlara verilen casus şeftali ve süper kamış lafları ise artık kusturma boyutundaydı.
Kitabın yarısından fazlası zaten yatakta geçiyor, geri kalan sayfalarda da iki azgın karakterin yatakta orada burada birbirleriyle ilgili kurdukları fantazi hayalleriyle geçiyor.

Sunu da belirteyim, cinsellikten falan rahatsız değilim bundan daha cüretkar romanlar da okudum ama bu her an aklı sevismekte ve kamışıyla casusuyla düşünen ergenlerin olduğu, kurgusu oturmamis elli ton furyası kitabı da fazla geldi yani.
Ben onermiyorum. Ikinci kitabı da okumayı düşünmüyorum.
Kapağı için 3 veriyorum. Daha da kapağına aldanip kitap almam yani.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »