Masum Koza

9 puan

Öncelikle sacma sapan bir yorum yaparsam ozur dilerim ! Uzun.zamandir okudugum turk yazarlar icinde konusu cok guzel olan kitaplardan biri oldu benim icim.
Elime aldim ve Bıraktigimda bitmisti. Belki birilerine gore benim icin oldugu kadar iyi olmaz ama benim icin cok guzeldi. Beni aglattimi aglatti guldurdumu gulduru kizdirdimi kizdirdi.
Tum duygularimi alt ust edip beni şoka soktumu evet. Tahminlerimin bir parcasi tutuyordum ama hayir dedim, bu olamaz, ama tahminlerimin otesi cikti.
Bu bir yonden iyiydi ama bir yonden kotuydu. Fazla duygusal olunca kitabin bir kisminda sulu goz ben pecete arama derdine dusdum :D Her neyse yine.cok sacmaladim.

" karsinda duran kadinin yanagindaki gamzeyi gordu ilk olarak. Ne kadar guzel diye dusundu,sonra yesil gozleriyle bulustu gozleri.Guzeldi gozleri kadinin...Cok guzel..."

Hayal ve poyraz, ikiside hayattan farkli darbeler almis ikisinin acilari farkli ama ikisinide yarali.

"Kim bu adam?"
"Sadece adini biliyorum."
"Neymis bu guzel beyin adi?"
"Poyraz..."
(Yazarinsayesinde Poyraz adina asik oldum :D )
Tekrar kanatmadan bir kadinin yaralarini sarar bilirmisiniz ? Poyraz asik olmustu ve asik oldugu kadinin yaralari zehirliydi.
Bile bile zehirli yaralara dokunurmusunuz ?
Kitabin neresini tutsam tamamini anlatma istegim var.

Kitaptaki diger karakterle bile okadar iyiydiki.
Devran var. Acisi buyuk Asilnda sairmis ama karisiyla kizi olunce intikam atesi Devrani Destane donusturmus.
Destan ve Devran'in kalbi olan Efsun var onada. O kadin bile ayri bir hikaye. Aziz baba var, Ah boyle bir bey amcamiz olaydiya ya keske. Demet ve Aslan var. Sapsik asiklar : )
Bilmiyorum tum karakterleriyle beni kendine hayran birakan bir kitap oldu umaram diger karakterler icinde ayri kitaplar gelir.!!!

"O... Yani Hayal... O Sarki soyluyordu ve..." AziZ bey gozleri bugulu,yarida kesti oglunun sozunu; "Cennetten melek mi indi sandin?"

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »