Limos - Mahşerin Dört Atlısı #2

Profil Resmi
6 puan

http://kitabisevda.blogspot.com/2012/10/limos-larissa-ione.html


Ares'ten sonra Limos'u heyecanla beklemiştim, biraz hayal kırıklığı oldu açıkçası. Öncelikle yazım hataları vardı ve Türkçe'ye çevirilmemiş bir cümle gözünüze çarpıyordu. Bunun dışında kitabın yarısına kadar zor geldim. Yarısından sonrası ise su gibi aktı. Kötü diyemem ama çok iyi de değildi.


Arik ve Limos beni pek etkilemedi. Öncelikle Satan'ın gelmesini ya da bir şekilde onunla gerçekleşecek bir yüzleşme bekliyordum, bu olmadı. Olmayınca da hayal kırıklığı yaşadım. Limos'un bekaret kemerine ne çabuk çözüm bulundu öyle demeden de geçemiyorum. Savaş sahneleri ise oldu bitti'ye geldi. Sürekli bir savaş vardı ama kitabın son sahnesi dışında bunlara adam gibi tanık olamadık.

Aegis'in ise Salgın'ın tuzagına düşüp Regan'ı Than'dan hamile kalması için göndermesi ve "sen beni kirlettin" konuşması yerlere yatarak gülmeme neden oldu. Adam orada Bakirliğini kaybetmiş biz burda ne konuşuyoruz! Gece gece kahkahalarımdan ev inledi vallahi. Regan'ı sevdim. 3. kitabı sanırım sırf meraktan okuyacağım.

Limos'un agimortusu da öyle çabuk bulundu ki. Google bu!

Bu kitapta diğer atlıları da bol bol görüyoruz, içinizi rahat tutun. Ares, cehennem köpekleri, Cara, Than ve Lucifer bile...

Limos'un terazi olayı bir kaç kez geçsede benim çok hoşuma gitti, ayrıca tüm yalanlarının bir bir ortaya çıkması aklıma 5 bin yıl boyunca nasıl vakit bulamadın sorusunu getiriyor.

Kitabın kapağını ise beğenmedim. Öncelikle Limos'un gözleri mor ama kapakta bana kırmızı seçiliyor gibi geldi ve Saçları da siyah olmalıydı kahve tonları değil.

Paranormal, erotik aşk hikayelerini sevenlere öneririm ama gerçekten beklentileriniz çok yüksek olmasın. Goodreads puanı gerçekten yüksek, ama çeviride bir şeyler ters gitmiş olmalı çünkü bu dünyaya gerçekten adapte olamadım.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »