Küçük Yalanlar Yüksek Topuklar

9 puan

Darcy McDaniel otuz dokuz yaşındadır. Elli yedi yaşındaki on dört yıllık zengin kocası onu arkadaşı ile tatile göndermiştir. Evine döndüğünde ise evinde yabancı bir aile bulur. Eşi onlara öldüğünü söylemiş ve evi satmıştır. Mücevherlerini götürmüş, eşyalarını ise evin yeni sahipleri ihtiyacı olanlara vermiştir. Tatile her şeyi olan biri olarak gitmişken hiçbir şeyi olmayan biri olarak dönmüştür. Evini, kocasını, kendine olan güvenini yitirmiş hayatı tepetaklak olmuştur. Tek kuruş parası kalmamıştır. Yaşadığı büyük şoktan sonra en başa döner ve gidebileceği tek yere ailesinin evine döner. Sadece arabası kalmıştır. Arabasını kimsenin kendisinden alamayacağını düşünürken ödemeleri yapılmadığı için kendisinin sandığı arabasına el koymaya gelirler.

John Stark eski polistir. Dizini kırdıktan sonra işten ayrılmıştır. Haciz şirketi vardır. Karşısına kalıcı bir ilişki kurabileceği biri çıkmamıştır. Bakımlı kadınların hayatı cehenneme çevirdiğini düşünür. Öyle birini görünce hep yolunu değiştirmiştir. Arabasına el koymaya gittiği Darcy'ninde öyle olduğunu düşünür. Darcy arabasını vermeme konusunda direnip ağlayınca ödeme yapana kadar süre tanır. Fakat araba ile vedalaşacağını söyleyen Darcy anahtarları alıp kaçar. Giriştikleri mücadelede arabayı alması çok sürmez ve eşyalarını almak için gelen Darcy'e arkadaşı sekreterleri olarak çalışmasını önerir.
Darcy kocasının zimmetine para geçirip ülkeyi terk ettiğini öğrenir. Rahat bir iş, maddi hayallerini gerçekleştirebilecek bir adam bulma hayalleri yıkılınca cehennem buz tutacağında kabul edeceği işi kabul eder ve John ile çalışmaya başlar.

Darcy yeni hayatına uyum sağlamakta zorlanır. Yeniden yukarı çıkmak ister. Şimdiye kadar parmağında oynatamadığı bir adamla hiç tanışmamıştır fakat John farklıdır. Hoşlandığı erkek tiplerinden değildir. Emir veren, otoriter adamlar kendisine göre değilken John'a karşı çekilir.
Darcy'nin yaptığı her şey John'u sinir ederken gözünü ondan alamaz ve Darcy'e kapılmaya başlar. Tüm kadınlar kendisini eninde sonunda sıkmıştır fakat Darcy farklıdır. Ona hissettiklerini hiçbir kadına hissetmemiştir. Aralarındaki çekime fazla karşı koyamazlar ve ilişkileri başlar. Birde Darcy'nin kocasının dolandırdığı şirketin sahibi Jeremy var. Darcy'i istediği hayata kavuşturmaya hazırdır fakat Darcy artık o hayata pek hevesli değildir.

Tony'nin hikayesini daha önce okudum ve onun kitabı kadar iyiydi. Yazarı sevdim güzel, sıkmayan, akıcı bir kitap.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »