Kor Adası

9 puan

Kimberley Freeman'ın okuduğum ikinci romanı. Akıcı anlatım ve kurgusu ile kısa sürede kendine bağlıyor. Başlarda Tilly'nin saflığı biraz sinirimi bozu, Jasper'a uyuz oldum. Tilly'nin üstüne kilitlediği kapının kilitli olmadığına inandırdığı gibi kendisinin onu sevdiğine kolayca inandırabildi Jasper.
Tilly gerçekleri görmeye başladığında kaçış planı için ustaca hazırlandı ve o kadarda saf olmadığını gösterdi :) Kaçışının ardından kendini Kor Adası'nda bulması ve Nell'e (Elenor) mürebbiyelik yapmaya başlamasıyla hayatı daha düzene girdi ancak içindeki vicdan azabından bir türlü kurtulamadı. Mantıklı düşünene kadar.. Nell'in olaylara bakış açısı büyümüşte küçülmüş dedirtiyor, onu anlatan kısımları okumayı özellikle çok beğendim. Sonlara doğru adrenalin tavan yaptı ve açıkçası Hattie (132 sayılı mahkum) beni hiç şaşırtmadı. Bu da nerden çıktı derseniz, kitabı okuyun anlarsınız :).

Genel anlamda beğendim, sonu biraz aceleye gelmiş gibi hemen olaylar sonuca bağlandı. Gelişmeler biraz daha kısa tutulup, son için biraz daha sayfa ayrılabilirdi.. Tilly'nin de Nina'nın da sonlara doğru işleri yoluna koyduğunu görmek mutlu etti.


"Beklentiler mutluluğun düşmanıdır."Syf:148

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »