Kedimle Sohbetler

10 puan

İşin içine kediler girince akan sular durur benim için. Mutlaka o kedili kitabı alır ve okurum.
''Kedimle Sohbetler'' kişisel gelişim tarzında bir kitap. Hayata karşı olumlu duygularını kaybetmiş Sara'nın stres dolu günlerinde karşına bilge kedi Sibila çıkıyor. Kedi, Sara ile konuşmaya başlıyor. Sara'ya yeni bir hayata başlaması için yol gösteriyor. Sara'nın hayata bakışını değiştiriyor.
Aslında yazar kedinin aracılığı ile bizleri sorguluyor. Bunu kedinin tüm insanlığa verdiği öğütlerden anlıyoruz. "siz insanlar" diyerek birçok kez bizi, yaşamımızı, değerlerimizi sorguluyor. Teknoloji içinde boğulmuş yaşamımızı, ev ile iş arasında koştururken görmezden geldiğimiz ve fark etmediğimiz etrafımızdaki güzellikleri anlatıyor. Hayatımızdaki her anı, yediğiniz yemeğin her lokmasının tadını çıkarın, çevrenizdeki güzellikleri görün, kuşların sesini dinleyin, çiçeklerin kokusunu içinize çekin,yürümek istediğiniz de sadece yürüyün diyor.
Kedim Alex beni seçtiği için çok şanslıyım aynı dili konuşmasak da konuşuyorum onunla birbirimizi çok iyi anlıyoruz. Kitabı okumanızı tavsiye ederim. Belki kedilere uzak olanlar bile bir kedinin kendilerini seçmesini isteyebilir

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »