Katiller Çetesi Izabel #2

7 puan

http://dilarabook.blogspot.com.tr/2018/01/izabel-in-company-of-killers-2-ja.html

Katiller Çetesi tam gaz devam ediyordu aksiyona. İlk kitapta yaralı, hayatını seks kölesi olarak geçirmiş, çevresindeki bütün masumların ölümünü seyrettikten ve kendisinin suçunun olduğunu düşünen karakterimiz bu kitapta tam bir yeniden doğuş yaşadı. Aklında sadece tek bir şey vardı, intikamını almak. Tüm suçlulardan, hayatını yaşayamamasına sebep olanlar gibi kişilerden.
Sarai, kitabın başlarında benim onu boğmak isteyeceğim çok şeyler yaptı ama sonuçta arkasında bir Victor Faust bırakmak zorunda kalmasından sonra normal olmasını da beklemiyordum.
Victor bildiğiniz gibiydi, mükemmel, yine mükemmel, daha bir mükemmel.
Aksiyonun hiç durmadığı bir kitaptı. Daha çok, işkence ve şiddettin dozunun yükselmesi de cabası. Yazarın üçüncü kitabının başında bir notu var. Bu seri aşk kitabı olarak değerlendirilmemeli tarzında. Kesinlikle katılıyorum. Aşk, tutku, şehvet var ama bu serinin adı Katiller Çetesi ve adının hakkını sonuna kadar verecek şekilde toz pembelikten de uzak.
Sarai, benim okuduğum bütün kadın karakterler arasında neredeyse en farklı olanı, Victor ile aralarındaki ilişki ise oldukça değişik, birbirlerine ihtiyaçları var, birbirleri olmadan kendilerini bütün görmüyorlar, ama en önemlisi ilişkilerinin de hiç de normal olmaması ki zaten bunu ikinci kitaptaki olayları bilenler çok daha iyi anlarlar.
Yazarın yazdığı olaylar zor olsa da okuması bir o kadar da akıcı.
Bu seriye başlamak için geç değil okumanızı şiddetle tavsiye ederim.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »