Kara Kış Beyaz Düş

10 puan

Kara Kış Beyaz Düş ayrı dünyalardan olup aynı acıları yaşayan insanların hikayesi.. Kitabı bitirdikten sonra yüreğinize Karakız'ın "he" demesi işleniyor boğazınız ilme ilme oluyor fakat gülümsüyorsunuz, ağlamanın gülmekle kardeş olduğuna bizzat şahit oluyorsunuz ya da mutsuzluktan doğan mutluluğun heyecanına kapılıyor karakterler için savaşıyorsunuz.

Yazarımız bir yandan hayatın çirkin yüzünü gösterirken diğer taraftan saf ve masum sevginin var olduğunu kanıtlıyor bize. Selim’in taşıdığı bencillik, takıntı ve zehri bir araya getirdiğimizde ortaya çıkan karanlığı, Güven’in inatçılığı, temiz yüreği ve masum aşkıyla nasıl aydınlığa çevirdiğinin sihri yüreğinizin nezdinde bir nakış gibi kalbinize işlenirken olaylara asla takatsiz kalamıyorsunuz.

Kitabın son sayfasını bitirip kapattığımda aklımda ki tek şey ne kadar şanslı olduğumdu. Anne ve Babamın varlığının varlığıma armağan olduğunu bir kez daha görmüş ve hissetmiş oldum.
Kitabı anlatacak bir sürü kelime var fakat onları bir araya getirip cümle oluşturacak daha fazla nefes yok bende. Kesinlikle kütüphanenizin baş köşesini hak eden kitaplardan.. Derin bir nefes alıp arkanıza yaslanın ve Akgül(Karakız) ile Zeynep’in hikayesine ortak olun.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »