Kalbin Gölgesi (Maiden Lane, #4)

10 puan

Bu seriye de Elizabeth Hoyt'a da bayılıyorum.
Maiden Lane uzun zamandır keyifle okuduğum bir tarihi roman serisi.
St Giles sokaklarında geçen aksiyon, hayaletler, aşk, tutku ve ihanet.
Kahramanımız Winter 3. kitabın sonunda, kız kardeşinin kocasını darağacından kurtarırken yaralanıyor ve gözlerini Leydi İsabel Beckingall(doğru yazmamış da olabilirim)'ın evinde açıyor. Isabel yetimhanenin bağışçılarından biri. Tabi maskeyi tam çıkaracakken Winter uyanıyor. Evet, hayalet o.
Arka planda çocuk kaçırma olayları yaşanıyor. Özellikle kız çocukları. Winter bir ipucu üzerine sosyetenin arasına katılmaya ikna oluyor. Tabi bunun içinde Isabel'den ders alıyor.
Erkek karakterimiz diğer kitaplarda çok ciddi bir adamdı. Ben ondan bu şekilde tutkulu bir aşık beklemiyordum. Isabel ise daha tereddütlüydü. Winter onu hiç sıkılmadan yavaş yavaş ikna etti evliliğe.
Yan karakterlerde oldukça eğlenceliydi. Isabel'ın baktığıi kocasının metresinden olan oğlu Christopher şeker bir şeydi yetimhane de ki haylazlıkları iple çekiyorum.
Ve Lord d'Argue, Adam Rutledge... Ben bu adamı okumak istiyorum arkadaş! Ama sanırım kitabı yok. Onunda en yakın arkadaşı kitapta öldürülüyor ve bu yüzden hayaletin peşinde.
Margaret, yani diğer kitabın kadın kahramanı bu kitapta oldukça çok zor şeyler yaşıyor. Sonraki kitap çok heyecanlı olacak. Ve godric st. John, evet o da hayaletlerden biri.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »