Kalbim Evine Döndü (Kız Kardeşler #1)

7 puan

Serpil Kır YORUMU...

Kalbim Evine Döndü___Deneane Clark
Okudum ve geçmiş anılarımda kalan Judith M. kraliçemizin kitaplarından satırlarının izine rastlayarak bitirdim..
Aslında bunu bilerek başlamıştım kitaba,birazda özlem gidermkti niyetim ama,yazarın olayı bu kadar abartacağını hiç düşünmemiştim açıkcası...
Resmen bütün historicallerinden en can alıcı sahneleri yazmadan kopyala yapıştır yapmış yazar :(( Kısaca biraz tembel geldi bana :))

Ama diğer taraftan beğenmediğimi söyleyemem zira tam tamına toplarsam saatleri yirmi dört saatimi bulmadı bitirmek ve Kızkardeşler seisinin herbirini okuma isteğiyle doluyum.. Hali hazırda serinin ikinci kitabı ISSIZ BİR AŞKIN KIYISINDA kitabı elimde mevcut ve sıralamadikilerim bitince başlayacağım onada..
Ama okuyanlar bilir ben en çok Mercy ve Sebestianın hikayesini meraktan dört köşe bekleyenlerdenim :)))

Grace Ackerly kızkardeşlerin ikincisi ve en dik başlısı,Trevor onu görür görmez evleneceği kadın olduğunu düşünür ve kur yapma dönemine girer..Ama diğer yandan Grace'nin babası ile gizli nişanlılık anlaşması imzalar... Tüm bunlar bir yana Grace kesinlikle evlenmek istememektedir.Kontu zorlu bir sınav beklemekte ve ikna etmek için her türlü yolu denemektedir..
Elbette herkesin bi dayanma sınırı vardır. Bu dayanama sınırı gelip çattığında roller değişir ve istemeyen taraf isteyen tarafa dönüşür...

Olaylar bu çerçevede dönüp dolaşır,en güzel yanı ise diğer kızkardeşlerin de hayatlarından kesitler ve bir sonraki kitabı merak etme dürtüsü bşlar..
yazarın satırların arasında dediği bir söz gibi," Dönüşü olmayan şeylere duyulan hastalıklı bir merak gibi bu merak"

Tavsiye ederken fazla birşey beklememenizi öneririm,zira İçinde Aşk Saklı,Sonsuza Kadar ve Mutluluk kitabının bi değişik versiyonuydu diyebilirim..

tek fark,kızkardeşleri tanımaya değer ;
SeRpiL…

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »