Kalbim Evine Döndü (Kız Kardeşler #1)

Profil Resmi
8 puan

Bu kitaba beni çeken neydi bilmiyorum ama bir şekilde başladım okumaya. Daha ilk sayfalardan alnladım güzel bir kitap okuyacağımı ve kitap bittiği zaman da asla hayal kırıklığına uğramadım. Hatta beklentilerimin bile üzerindeydi diyebilirim.

Yazarın tarzı bildiğimiz diğer yazarlardan çok farklı değil. Kahramanların fiziksel özellikleri, kişilikleri, olay örgüleri... Ama okurken bunları düşünmüyorsunuz bile, hikaye alıp götürüyor sizi.

Konunun işleyişi basitçe şu şekilde; İlk karşılaşmada birbirlerinden etkilenen iki genç insan ama kızımız bunu öyle hemen kabullenmez, inatçıdır çünkü. Flörtleşme, ilk öpücük derken, olaylar hızlanır ve bu kızımızın keçi inadı yüzünden bazı yanlış anlaşılmalar meydana gelir. Bu sefer de oğlan kıza yüz çevirir. İşte kızımız o zaman anlar bu genç adama aşık olduğunu ve pişman olur.

Daha fazla anlatmayacağım, merak edin de okuyun diye. Ama şunu söyleyebilirim ki kitap her yönden çok iyi yazılmış. Hikaye sadece bu iki kişi etrafında dönmüyor, diğer kız kardeşleri ve kontun arkadaşları da geçiyor ki pek bir eğlenceli sahneler var.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »