Kaderin İki Kıyısı (Malory-Anderson Family, #4)

8 puan

Bu seriye bayılıyorum. Hem Malory hem de Anderson erkekleri acayip eğlenceli karakterler. Onları okumaktan büyük keyif aliyorum.

Ancak bu kitap pek bekledigim gibi değildi. Aslında kurgu güzeldi. Malory'lerin çingene genlerine sahip siyah saçlı mavi gözlü tatlı sevecen yeğenleri Amy gözüne evlenmek üzere düşman saflardan Warren'i kestirdi ve bıkmak bilmeden inatla onun peşinden koştu. Sonunda da amacına ulaştı tabii.

Buraya kadar her şey güzel hoştu ancak ya yazarın yazım şekli ya çeviri bilemeyeceğim artık bana aralarındaki aşkın gerçek olduğuna dair hiçbir hissiyat veremedi. :( Amy'nin inatla Warren in peşinden kostugu sahnelerde aşkından öldüğünü nedense hic hissedemedim. Sanki sırf inadından peşini bırakmamış gibiydi. Aşk degil de sanki daha cok tutku vardı aralarında.

Iş yoğunluğundan dolayı 1 hafta gibi bir surede yayarak okudugum icindir belki de. Amy bi tuhafti cidden :))) Uyuz oldugum bir dolu sahnesi var kızın. Neyseki kitapta bolca James, Anthony, Warren sahnesi vardi da oradan kurtardık...

James ve doğum sahnesi cok guzeldi. Bebegine koyduğu isim de bi o kadar deliceydi:))) bildigimiz James işte yaptı yapacağını haha:)

Warren'ı da seviyorum hala ama onun da Amy'den aşağı kalır yanı yoktu duygusuzluk konusunda. Buldular birbirlerini iste :D Seriyi sevdigim icin oneriyorum kitabi ama dedigim gibi bi tık bir sey eksikti. Böyle ahhh ne aşk ama diyemedim ikili arasındakine.

Serinin bir sonraki kitabı ise Derek Malory'e ait bakalim ne zaman alıp okuyabilecegiz onu. Insallah bastonlu takma disli nineler olmadan elimize alabiliriz!

👊👊👊Dipnot: Ceviri edit artik ne derseniz buna berbat ötesini de gecmisti. Yap yerine yapma. Sevme yerine sev. Böyle onemli cümlelerde aşırı saçma anlama gelecek sekilde hatalar vardı. Uzun anlaşılmaz karman çorman paragraflar da cabasi. Ya da en basitinden Drew yerine Derek yazılması gibi hatalar o kadar cok sayfada vardi ki. Sanirim hatasiz sayfa yoktu kitapta. Epsilon yine batırmış anlayacaginiz.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »