İskoç Savaşçı (Campbell Trilogy #1)

10 puan

Caitrina Lamont ağaçta olan bir kediyi indirmek için iç çamaşırları ile ağaca tırmanır. Kardeşinin yardımı ile çıktığı ağaçta, kardeşi kediyi aldıktan sonra inmesine yardım etmeden gidince mahsur kalır. Ağaçtan oraya gelen bir yabancıya verdiği öpücük sayesinde inebilir.

Jamie Campbell, Argyll Kontunun muhafızlarının komutanıdır. Ona Argyll'nin fedaisi,İskoç infazcısı, İskoçya'nın kırbacı, Campbell fedaisi denilir. İskoçya'nın en korkulan adamıdır.
İskoç topraklarında zorbalıklara son vermek, adaleti, birliği sağlamak derdindedir. Bu yüzden Lamont'lar da saklanan Alasdair MacGregor ve adamlarını bulmaya gelir. Gelince de Caitrina ile karşılaşır. Onu ilk gördüğü anda etkilenir. Kıskanmaya, sahiplenmeye başlar. Babasından onu ister fakat babası teklifi düşünmesini istese de Caİtrina kabul etmez. Jamie kendisini ne kadar etkilese de Lamont'lar ile Campbell'ler arasında büyük bir nefret vardır. Bir Campbell olan annesi babası ile evlenince reddedilmiştir. Bu yüzden annesinin çektiği acıları çekmek, ailesinden ayrılmak istemez.

Alasdair MacGregor'u arayan başlarında Jamie'nin kardeşinin olduğu Campbell'ler evlerine saldırıp babasını ve kardeşlerini öldürür. Kendisi de tecavüze uğrayacakken olaylardan habersiz olan Jamie tarafından kurtarılır. Bu olaydan sonra Campbell'lere olan nefreti artar. Fakat Jamie kendisi ile evlenirse adamları ile kalesine dönebileceği teklifi ile gelince Jamie ile evlenir. Evliliğine kendisi alışmaya çalışırken, halkı Jamie'i kabul etmez isyan edenler vardır. Üstelik iki kardeşinin de ölmediğini öğrenir. Bir yanda kardeşleri bir yanda eşi vardır. Jamie için de durum aynıdır.

Rory diğer İskoç erkeklerinden farklıydı. Evet yenilmez savaşçı,güçlü,korkusuz fakat hemen aşık oldu peşinde koşan taraf o oldu. Alışkın olmadığımız durumlar. Bunun dışında kitapta farklı bir olay yoktu tamamen ben bunu biliyorum şeklinde ilerledi. Ama her şeye rağmen bir İskoç hikayesi ikiliyi de sevdim bu yüzden hemen bitti. Ayrıca Rory ve Alex MacLeod ve Alex'in eşi de geçiyor bu da ayrı güzeldi.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »