İntikamla Gelen

8 puan

İntikamla Gelen, tam da beklediğim tatları içinde barındıran bir kitaptı. Okumak üzere aldığımda farkında olamadan ilk yüz sayfayı okudum. Daha ilk sayfalardan yazar beni kitaba çekmeyi başardı. Bir ara ufacık bir can sıkılması ile birlikte kitaba birkaç gün ara vermeme neden oldu ama tekrar aldığımda bitirmeden bırakamadım. Karakterlerin gereğinden fazla kibirli ve aptal oluşu beni kitaptan soğutuyor ama yazar başarılı bir şekilde konuyu o aptallığın etrafından dolaştırarak uzaklaştırdı ve başka konulara odak noktası haline getirerek kitabı okutmayı başardı.
Gerçekten çok egzotik ve ilginç bir kitaptı. Kayla çingene soyundan gelen bir kızdı ve tüm o çingene adet ve yaşantıları oldukça ilgimi çekti ve yazarın daha çok o yaşantıdan bahsetmesini istememe neden oldu. Hikayenin içindeki yan karakterlerle ilgili farklı bir kitap yazmış olabilme umuduna sığınarak bu isteğimi gerçekleştirdiğini veya gerçekleştireceğini umarım.
Kitap akıcı ve sade bir dille yazıldı. Bu tarz kitap okumayı sevenler için favori olabileceğini bile düşünüyorum. Karakterler arasındaki iletişim tatlı ve komikti. Yer yer biraz fazla kişilik çatışmasının yaşanmasından ötürü fazla geldiğini düşündüğüm tartışmalar da olsa genel anlamda okuyanı eğlendiren diyalogları sevdim. Tavsiye ederim.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »