Hesaplaşma (Tutku Oyunları Serisi, #3)

7 puan

http://satellitebook.blogspot.com.tr/2016/11/yorum-hesaplasma-tutku-oyunlar-serisi-3.html

Nedensizce… Nefret ede ede… Okuyorum bu seriyi J Bu neydi yahu! Şimdi ben Anton’u sevmiyordum. Hatta sevmemeye yemin etmiştim ama sanki duygularım kendisine karşı birazcık azcık değişmiş olabilir. Ama emin de değilim.
Seri kaldığı yerden, pardon yayın evinin daha fazla kazanması için kitabı böldüğü yerden devam ediyor. Olaylar ve hareketlilik bu kitapta çok daha fazlaydı. Her şey düğüm oldu derken son sayfalar biraz anlamamı sağladı bazı şeyleri. Claire’in peşindeki adam, Anton’un evindeki kişilerin aslında kimler oldukları, geçmişinden kesitler ve son sayfadaki şimdi ne olacak soruları ile serinin en beğendiğim kitabı oldu kendileri. Hala ilk kitap içimde bir yaradır ama bu kitap AZ da olsa telafi etti ilkini. Konudan bahsedemeyeceğim çünkü kitaplar o kadar iç içe ki birinci kitabı özetleyip ikinciden azcık bahsedip öyle bu kitaba gelmem gerek.
Bu arada Harry sevemedim seni…

Diğer kitap ne zaman diye soracağım hiç aklıma gelmezdi ama diğer kitap ne zaman? :)

7 yıl, 6 ay

Yorumlar
« geri ileri »

1 ile 4 arası yorum gösteriliyor, toplam 4 yorum.
2 kişiden 2 kişi beğenmiş.

İnanamıyorum ya sırf bu yüzden okunmaması gerek... Ticaret anladık da işi abarttılar :(

7 yıl, 6 ay     
2 kişiden 2 kişi beğenmiş.

Katılıyorum sana canım. Resmen suistimal ediliyoruz. Kitap okumak bu kadar pahalı, ulaşılamaz olmamalı.

7 yıl, 6 ay     
2 kişiden 2 kişi beğenmiş.

Ayni duygulari paylasiyoruz.Benimde Anthony'e aciyacagim hic aklima gelmezdi.😃😂 Ceviride olan kitabin sayfa sayisi fazlaysa yinee ikiye bôlünebilirmis haberiniz olsun Birkac kisi dışında tepki gösteren yok maalesef.boyle giderse bu seri tamamlanana kadar yaşlanicam 😏

7 yıl, 6 ay     
2 kişiden 2 kişi beğenmiş.

İkiye bölseler bile kitaplar aynı anda çıkmalı. Kitapları birbirlerine fazlasıyla bağlı olan bir seriyi çeviriyorlar sonuçta. Ortalıkta yine "E şimdi sonunda sen bana ne anlattın?" diyerek gezmek istemiyorum :D
Arkadya Bitter, bizleri üzse de kapitalizm konusunda kimse Pegasus'un eline su dökemez. Bir seri çevirdikleri zaman her yenisinde artan fiyatlar. En çok satış yapacakları kitapları, bilerek Tüyap'a bırakmak. En son Öznur Yıldırım'ın Yabancı kitabını Tüyap'a özel ciltli çıkarmaları -seriyi sevenler daha en başından ciltli olsun diye ısrar etmişlerdir- (sanırım bu ciltli özel baskı yalnızca Tüyap'ta olacak, kitap alışveriş sitelerinde göremedim) bardağı taşıran son damladır.

7 yıl, 6 ay     
« geri ileri »