Her Şey Senin Uğruna (Highlander Serisi 1)

7 puan

Herşey Senin Uğruna-Mary Wine

Yeni bir yazar yeni bir seri ve yine İskoçlar.))
Tam Beş kitaplık bir seri bu..

Highlander Serisi
1. To Conquer a Highlander (2010) Herşey Senin Uğruna
2. Highland Hellcat (2010)
3. Highland Heat (2011)
4. My Fair Highlander (2011)
5. The Highlander's Prize (2012)

Roman 15 yüzyılda geçiyor...Halkının uğradığı korkunç katliamdan sonra Torin Mcleren bu saldırıdan sorumlu Randal McBoyd'un kızını evllenmek üzere iken kaçırır muhtemel bir ayaklanmanın ve birleşmenin de önüne geçmiştir.İntikam için kaçırdığı düşmanın kızı Shannon McBoyd babası tarafından hor görülerek sevgisiz yetiştirilmiş bir klan resinin kızıdır..
Mcleren Klanında işten pestili çıkartılasıya kadar çalıştırılsa da pes etmez çünkü o zaten bu muameleye alışıktır..
Torin Mcleren ile başlayan kavgaları zamanla tutkulu bir aşka dönüşür..Aşkları için iki düşman kabileden oldukları için mutluluğa yelken açabileceklermi?...Konu tanıdıktı ama çeviri kurgulama güzeldi..Yazar seksi çok fazla işlemiş...aşkı çok fazla hissedemedim..Kitap sonlara doğru dahada güzelleşti...

Ama yazarda bariz Garwood etkisi vardı onu belirtmeliyim.Serinin ikinci kitabını da okumak istiyorum..Umarım bunun için fazla beklemeyiz.İskoç hikayelerini,klanları okumak istiyorsanız bu kitap tam size göre.Yazar hakkındaki düşüncemi ikinci kitapta karar vereceğim..
Birde kapağa değinmek istiyorum konuya çok uygundu ama bana çok itici geldi..Adam romandaki karakteri kesinlikle yansıymıyordu kapakdaki kadın çok sevmsizdi..
Bu yazarın çıkış kitabında daha güzel bir kapak olmalıydı..

11 yıl, 10 ay

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »