Gündüz Ölüsü (Sookie Stackhouse, #1)

7 puan

Iste yine bir Vampir serisi :D ve ben ... Seviyorum Vampirleri :D Her neyse 2.kitabini kesinlikle.okumam.lazim cunki ilk kitap cok fazla sarmadi.Puanlamam gerekirse sanirim 5uzerinden 3.5. O bucukta Eric yuzunden :D

Neyse Sookie ve Bill hos karakterlerdi ama Seri psikoloji bagzen ilk kitaplarda baglamaz 2kitapta ise seni alip giturur :) Buyuk ihtimal buda onlardan.
Kizimiz Kucuk bir kasabada yasayan ve barda calisan bir garsondur. Bil ise yuzlerce yildir yasayan eski bir vampir bir yerleri ev olarak gorme hasretiyle kendisine miras kalan eve geri donmustur.

"-Sen farklisin! Nesin sen?
-Ben Sookie Stachouse'um ve bir garsonum."

Bir vampirn bir insana nesin sen demesi inanin beni cokk pohpohladi :)
Ama bagzi sahenelerde ciddi anlamda cok sıkıldim bir de bagzi sahnelerde Edwart ve Bellanin tersi hallerini gormedim dersem yalan olur. Buda farli bir duygu katti.

"Ben bir telepatim.Insanlarin dusunceleri duyabiliyorum." "Benimkini bile mi?" Sesinde sadece merak vardi. "Hayir. Bu yuzden senden bu kadar hoslaniyorum zaten,"dedim. "Seni hic duymuyorum.Bunun ne kadar huzurlu bir sey oldugunu tahmin bile edemezsin.Bir omur boyu suren vidi vididan sonra bir sey duymamak."

Aha! Birde Kotu cocuk Eric var O bu hikayedeki en eski varlik rolunde ah ah :D

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »