Gizemli Adam (Dream Man #1)

10 puan

Barda tanıştığınız bir adamher gece evinize sessizce girip yanınıza geliyor ve sizde bu durumdan gayet memnun birşekilde 1,5 yıl sürdürüyorsunuz. Ne adını biliyorsunuz ne de hakkında başka bir bilgi.. Gece karanlığında ne kadar görebilirseniz o kadar görüyorsunuz.
Birgün, tam bir başbelası olan kızkardeşinin yüzünden çetelerin FBI'ın komandoların olduğu bir belanın içinde bulur kendini.. Evine bir gece yarısı hırsız gibi giren birisi yüzünden evin heryerinde polis kaynarken kapıda onu görür:Yüce GA (Gizemli Adam). ;D
Sevgili Yüce GA'mız ve Gwen'in hikayesi çok ama çokkk zevkli ben çokkk beğendim. Hawk'ın (yani GA) Gwen'in tüm hayatını değiştirişi, birbirlerine olan tutkuları okunmaya değer. Kitap ultrasüper yakışıklı erkek kaynıyor ona göre :) Öğrendiğim kadarıyla kitap bir seriymiş. Seride geçen karakterlerin her birinin hayatını ayrı bir kitapta yer vermişler. Benim bir sonraki kitapta okumak istediğim karakter KAOS çetesinin başı Tack'ti. O kadar sevdimki onu, Hawk ile yarışabilir düzeyde.. Çok fazla yazıp yanlıkla spoiler vermek istemiyorum. Size sadece Okuyun diyorum :)

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »