Gizemli Adam (Dream Man #1)


Sadece geceleri yatağında beliren bir adamla ne yaparsın?

Gwendolyn Kidd hayallerinin erkeğiyle tanışmıştı. Gece adamı evine götürdü. Ve sabah tek başına uyandı. Ve bu defalarca tekrar etti. Gecenin karanlığında adam geliyor, Gwendolyn'i mutlu ediyor ve ortadan kayboluyordu. Adını bile bilmiyordu adamın. Gwendolyn bir gün çılgın kardeşinin zor durumda olduğunu öğrendi, onu kurtarmak için bir motorcu çetesinin içine daldı. Ve çok fena bir belaya bulaştı. Şimdi korunmaya muhtaçtı, herkes peşindeydi, polisler bile. Onu sadece bir kişi kurtarabilirdi: Gizemli Adam gün ışığında da Beliriverdi.
(Tanıtım Bülteninden)


Sadece geceleri yatağında beliren bir adamla ne yaparsın?

Gwendolyn Kidd hayallerinin erkeğiyle tanışmıştı. Gece adamı evine götürdü. Ve sabah tek başına uyandı. Ve bu defalarca tekrar etti. Gecenin karanlığında adam geliyor, Gwendolyn'i mutlu ediyor ve ortadan kayboluyordu. Adını bile bilmiyordu adamın. Gwendolyn bir gün çılgın kardeşinin zor durumda olduğunu öğrendi, onu kurtarmak için bir motorcu çetesinin içine daldı. Ve çok fena bir belaya bulaştı. Şimdi korunmaya muhtaçtı, herkes peşindeydi, polisler bile. Onu sadece bir kişi kurtarabilirdi: Gizemli Adam gün ışığında da Beliriverdi.
(Tanıtım Bülteninden)


Değerlendirmeler

değerlendirme
6 puan

İzninizle bir iki dakika dinleneyim zira bünyem çökmek üzere.Neden mi? Şöyle açıklayayım,bir kitapta bu kadar yakışıklı tipler olmamalı,sağlığa zararlı.Doktor onayladı beni arkadaşlar,sağlığıma zarar veriyor harbiden :D

Gel gelelim kitabımızın kötü çocuklarına.Motorcu çetesinden Tack sağ köşede,Polis departmanından Mitch Lawson sol köşede ve en ortada (bu sırada spot ışıkları ortaya odaklanır) Yüce GA olarak da bilinen Cabe 'Hawk' Delgado (çok havalı değil mi şu soyada bakın hele ) karşınızda!!

Asıl kızımız Gwendollyn Kidd, kitap editörü,annesi tarafından terk edilmiş,üvey annesi olan ama üvey annesini ço..k seven birisi.1,5 yıldır GA (Gizemli Adam) ile buluşma yeri yatak olan randevulara gidiyor kendisi.Ve bu durumu hiç de sorgulamıyor (bu olay başları beni sıkmıştı ama sonradan Hawk'u tanıyınca dedim helal sana Gwen bendeymiş hata,bir bildiğin varmış ) Söz konusu randevularda Yüce GA'mızı göremiyor da.

Birden kitabın akışı değişti.Olaya belalı kız kardeş girdi;Ginger Kidd.Üvey annesinin öz kızı olan Ginger,başına büyük bir bela almış.Bu bela bir şekilde Gwen'e de bulaşıyor.Ve böylelikle Tack denen rüya gözlü motorcu kötü çocuğumuzla tanışıyoruz Bundan sonra gamzeli (gamzeli erkekler 99999999.. adım öndedir benim için ) GA'mız da ortaya çıkıyor.Kitap aksiyon yüklü romantik bir hal alıyor,böyle gidiyor.

Kitap hakkında ufak tefek bilgi verdikten sonra benim yorumuma geçiyorum izninizle.Genel olarak güzeldi beğendim ama şu Ginger'ın başına açılmış belalar bana sanki bilemiyorum ama çok abartıldı gibi.Bir ara para istendi ve bence bu para başka bir yazar olsaydı Cabe tarafından ödettirilebilirdi.Bilemiyorum belki de sorun benim kitabı bir haftada bitirebilmemdir.Yanlış anlaşılmasın kitap güzeldi beğendim ona laf yok.Ama biraz uzun geldi.

Kitabın sonuna bayıldım.Gayet güzel bir sondu.Her şey açıklandı,ortada bir soru işareti kalmadı en azından.Bu arada Sedam(Elysion) ben de çok hoşlaşıyorum alfa erkeklerden.Tamam gıcık olabilirler bazen ama değer be :D

Yorumumu izninizle bitireyim arkadaşlar yoksa yine uzayacak gidecek.Okuyun derim .Hawk ve gamzelerine bir şans tanıyın :)

8 puan

Gerçektende her sayfasında bolca yakışıklı adam olan kitaplardan biri :) Ben seriyi aynı karakterlerle devam edecek sanmıştım ama çiftimizin hikayesi yalnızca bu kitapta.bildiğim kadarıyla 4 kitaplık seri.İlk kitapta yer alan yakışıklı ve seksi adamlarla seri devam edecek.Bu kitabı sevdim.türünün içerisinde en iyilerinden biri bence.Tek kötü yanı fazla uzun olması.Bunun dışında özellikle Lawson ve Tuck'ın hikayesini merakla bekliyorum.Türünü sevenler tavsiye ederim :)

6 puan

Kitap söylendiği gibi bana da uzun geldi.Daha az sayfalı olabilirmiş.Benim gibi mantık aramayın okurken yoksa daha yarıya gelmeden çöpe atarsınız kitabı 😏.
Kitap Hakkı'nda düşüncelerime gelirsek;kitapta bolca yakışıklımı yakışıklı erkekler var.Bunun bir seri kitabının başlangıcı olduğunu düşünürsek bu yakışıklıların hikayelerini okuyacağımız garanti.Esas kızımız Gwendoly nın bir buçuk sene adını bile bilmediği gizemli bir adamla yatmasına sizde benim gibi ohaa diyorsunuz eminim😏 Gizemli adam ise onu korumak adına her şeyi yapan komando Hawk.😒Birde Gweni gören her erkeğin onu bulunmaz hint kumaşıymış gibi korumaya alması beni kitabı okurken ikinciye ohaa dedirti.Çünkü her kız bu kadar şanslı olamaz dimi ama 😶 Gwenin üvey kardeşi yüzünden başına gelmedik kalmadı bu arada bol bol aksiyon yaşandı.🙂Küçük basım hataları olsa da Allahtan çabuk okunan bir kitaptı. Abartılı sahneler çok olmasaydı puanım daha yüksek olabilirdi.Kitabı okumayı düşünüyorsanız mantık aramayın.Mantığınıza ters düşen kitapları sevmiyorsanız uzak durun derim.

10 puan

Barda tanıştığınız bir adamher gece evinize sessizce girip yanınıza geliyor ve sizde bu durumdan gayet memnun birşekilde 1,5 yıl sürdürüyorsunuz. Ne adını biliyorsunuz ne de hakkında başka bir bilgi.. Gece karanlığında ne kadar görebilirseniz o kadar görüyorsunuz.
Birgün, tam bir başbelası olan kızkardeşinin yüzünden çetelerin FBI'ın komandoların olduğu bir belanın içinde bulur kendini.. Evine bir gece yarısı hırsız gibi giren birisi yüzünden evin heryerinde polis kaynarken kapıda onu görür:Yüce GA (Gizemli Adam). ;D
Sevgili Yüce GA'mız ve Gwen'in hikayesi çok ama çokkk zevkli ben çokkk beğendim. Hawk'ın (yani GA) Gwen'in tüm hayatını değiştirişi, birbirlerine olan tutkuları okunmaya değer. Kitap ultrasüper yakışıklı erkek kaynıyor ona göre :) Öğrendiğim kadarıyla kitap bir seriymiş. Seride geçen karakterlerin her birinin hayatını ayrı bir kitapta yer vermişler. Benim bir sonraki kitapta okumak istediğim karakter KAOS çetesinin başı Tack'ti. O kadar sevdimki onu, Hawk ile yarışabilir düzeyde.. Çok fazla yazıp yanlıkla spoiler vermek istemiyorum. Size sadece Okuyun diyorum :)

9 puan

On olmamasının iki sebebi var
1)kötü redakte ve bazı çeviri kusurları (gaflet mutluluktur mu? cehalet olmasın o ? )
2)Hadi canımmmmmm hiçbir kadın 1,5 yıl sabretmez
umarım yazarın bu seride yazdığı diğer kitaplarda çevrilir.
Yanlış anlaşılmasın hikaye sonlanıyor,bu kitapta ufaktan tanıdığımız diğer yakışıklıların hikayeleri diğer kitaplar.

2 puan

şimdilerde yeni moda olan yetişkin romanlarından biri ama dozundaydı gerçekten de cinsellik, genel olarak ana kadın karakterin saçmalıklarını saymazsak idare eder boş zamanınız varsa okunabilir fena sayılmaz:) konusu kısaca geçeyim; güzel bir kadını takip edip geceleri evine giren kadının da ona ilgi göstermesiyle 1 yıldan fazla süren yatak arkadaşlığında kadın adamı bir kere bile görmüyor hiç de yabancılık da çekmiyor ilginç bir şekilde tanıdığı biri gibi adamın eve gece her gelişinde ilişkiye giriyorlar böyle zaman geçiyor sonradan olaylar vbiraz daha değişiyor gündüz tanışınca o adamın gizemli adam olduğunu öğrenip yeniden aşık oluyor falan böyle devam ediyor işte bana saçma geldi açıkçası ama saçmalıklara takılmam derseniz okunabilir:)

9 puan

kitapta bir takım eksiklikler vardı...
yazar kadın karakteri ayran gönüllü bir salak tip olarak kurgulamış... ama yine de şirindi ;)
lakin erkek karakterler çok iyiydi!!!
sıkılmadan okuduğum için ve kitabın son 100 sayfasını sevdiğim için
9 puan verdim...
yazım hataları vardı bool bool... okuduğum son iki dexplus kitabında bu sorun vardı ve baya üzüldüm...
sanki son okuma yapılmamış gibiydi!!
seriymiş devamına da bakacağım...
çünkü yaşı 30'u geçmiş karakterlerin olduğu kitapları bulmak bu ara çok zorlaştı!!! :)

6 puan

Uzun süredir okurken beni bu kadar delirten başka kitap olmamıştı.

Bir kere ilk konuyu okuduğumda olay paranormale bağlıyacak sanmıştım. Yani her gece gizemli şekilde gelip kaybolan adam???
Saçmalama bu noktada başladı zaten; 1,5 yıl adamın teki kafasına estikçe senin evine gelicek yüzünü görmeden, adını bilmeden, eve nasıl girdiğini çıktığını bilmeden yaşayacaksın! Kadın mantığına ters bi kere hadi 3-5 sallıyorum oldu da 1,5 yıl ya yuhhh bu süre boyunca ağzını açmıyacak kadın olabilir mi? Hadi zaten kitabı okuyup kadın karakteri çözdükçe buna bile neyse diyebiliyorsun. Sonra neyse olaylar oluyor evine giriyorlar polis geliyor ama kadının aklına ne oldu, hikaye ne, kardeşi ne yaptı soruları geliyor mu??? O arada ortaya çıkan esas oğlanın kim olduğu, niye evini gözetlendiği, kameraya alındığını soruyor mu?? HAYIR sadece dedektifin ve adamın ne kadar yakışıklı olduklarını düşünüyor. Hadi o arada şokta diyelim. Evine girmişler ben burda nasıl yalnız kalıcam, yaşıyacam ne yapsam kardeşime ne oldu diye ertesi gün düşünüyor mu? HAYIR dün 3 yakışıklı erkekle tanıştım saçımı makyajımı yapmadan evden çıkmıyım diyor şaka gibi!!!
Ya kadın kaçırılıyor yanında ki koruma vurulmuş kaçıranlardan biri kadına tecavüz etmek istiyor korkudan altına yapıp nasıl kurtulucam diyor mu?? HAYIR peki bunun aklı nerde dersiniz? Kaçıranlardan diğerinin ne kadar yakışıklı olduğunda.
Tabi bütün bunları düşünürken gizemli adama ilk görüşte vurulduğunu düşünüyor. Yani o da olmasa ne olurdu bilmiyorum.
Bütün iyi niyetimi kullanıyorum tamam göz bu ne var diyorum sonuçta kiminle beraber olduğu belli başkasını beğenmiyecek diye bir şey yok diyorum da hatun bu yakışıklılar ne zaman yanaşsa eriyor boncuk dağıtmaktan geri kalmıyor. Esas oğlan bir şekilde bunun kalbini kırıyor peki abla ne yapıyor o sırada kapıya gelen diğer yakışıklı hayranıyla ( bu arada saydığım bütün bu yakışıklılar da görür görmez kızımıza vuruluyor) gidiyor. Kalp acısını adamın evinde onunla aynı yatakta uyuyarak atlatmaya çalışıyor. Ya hepsinin öpüşünden dokunuşundan hoşlanır mı bir insan. Olayın başında kötü adamlar bir yakışıklı gönderip buna gel deseler zaten hiç uğraşmalarına gerek kalmıyacakmış. Zaten seri olsa 2.kitap kesin anitaya bağlardı.

Kitapta benim çeviriye bağladığım bir kaç saçmalıkta ayrıca vardı. Hem bebeğim, tatlım kelimeleri romantik olarak özel diyor hemde herkes herkese selam yerine bebeğim tatlım diye seslenmeleri gibi bir kaç şey ayrıca var.

Kitap ayrıca gereğinden fazla uzun böyle bir hikaye 250-300 sayfa olmalıydı 500 sayfa fazla olmuş. Gereksiz dialoglar olaylar vs.lerle uzatılmış.

Özetle zaten hayatın anlamını aramıyordum kitapta çekirdek niyetine okuyım demiştim ama azcık mantık aramak gibi bir hata yaptım. Şahsen aşk üçgenleri, beşgenleri, yok kızın çok sevdiği bir sevgilisi vardır ama yakışıklı birileri de aşık oldum derse ay napsam diyen tiplerin olduğu kitapları da sevmediğim için artı olarak da sevmemiş olabilirim. Siz seviyorsanız beğenebilirsiniz ama benim gibiyseniz uzak kaçın...

9 puan

Tek kelimeyle harikaydı resmen hissettim kitabı onlarla ağladım onlarla güldüm

8 puan

Nispeten uzunca bir kitap ama nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz. Neden yazar moda olduğu üzere seri yapmamış diye düşündüm. Eğer yapsaydı takip edeceğim bir seri olurdu. Kadın karakter özellikle çok sevimliydi. Elinizde okunacak Shakespeare falan kalmadıysa okunabilir bir kitap:)

9 yıl, 5 ay

Baskı Bilgileri

508 sayfa
6Ağustos2014 tarihinde, Dex tarafından yayınlandı


ISBN
9786050921977
Dil
Türkiye Türkçesi

Etiketler: romantik, roman dizisi

Benzer Kitaplar

Şu An Okuyanlar

BÜŞRAA
1 kişi

Okumuşlar

hulyami Jace Wayland Peri.. İlkind SiHiRLi_PeRi
70 kişi

Okumak İsteyenler

persephone. Mili niri aLoNeDarK aysearik1979
14 kişi

Takas Verenler

Takas veren bulunamadı.
Puan : hepsi | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
Değerlendirme Zamanı: en yeni | en eski