Gizemli Adam (Dream Man #1)

6 puan

İzninizle bir iki dakika dinleneyim zira bünyem çökmek üzere.Neden mi? Şöyle açıklayayım,bir kitapta bu kadar yakışıklı tipler olmamalı,sağlığa zararlı.Doktor onayladı beni arkadaşlar,sağlığıma zarar veriyor harbiden :D

Gel gelelim kitabımızın kötü çocuklarına.Motorcu çetesinden Tack sağ köşede,Polis departmanından Mitch Lawson sol köşede ve en ortada (bu sırada spot ışıkları ortaya odaklanır) Yüce GA olarak da bilinen Cabe 'Hawk' Delgado (çok havalı değil mi şu soyada bakın hele ) karşınızda!!

Asıl kızımız Gwendollyn Kidd, kitap editörü,annesi tarafından terk edilmiş,üvey annesi olan ama üvey annesini ço..k seven birisi.1,5 yıldır GA (Gizemli Adam) ile buluşma yeri yatak olan randevulara gidiyor kendisi.Ve bu durumu hiç de sorgulamıyor (bu olay başları beni sıkmıştı ama sonradan Hawk'u tanıyınca dedim helal sana Gwen bendeymiş hata,bir bildiğin varmış ) Söz konusu randevularda Yüce GA'mızı göremiyor da.

Birden kitabın akışı değişti.Olaya belalı kız kardeş girdi;Ginger Kidd.Üvey annesinin öz kızı olan Ginger,başına büyük bir bela almış.Bu bela bir şekilde Gwen'e de bulaşıyor.Ve böylelikle Tack denen rüya gözlü motorcu kötü çocuğumuzla tanışıyoruz Bundan sonra gamzeli (gamzeli erkekler 99999999.. adım öndedir benim için ) GA'mız da ortaya çıkıyor.Kitap aksiyon yüklü romantik bir hal alıyor,böyle gidiyor.

Kitap hakkında ufak tefek bilgi verdikten sonra benim yorumuma geçiyorum izninizle.Genel olarak güzeldi beğendim ama şu Ginger'ın başına açılmış belalar bana sanki bilemiyorum ama çok abartıldı gibi.Bir ara para istendi ve bence bu para başka bir yazar olsaydı Cabe tarafından ödettirilebilirdi.Bilemiyorum belki de sorun benim kitabı bir haftada bitirebilmemdir.Yanlış anlaşılmasın kitap güzeldi beğendim ona laf yok.Ama biraz uzun geldi.

Kitabın sonuna bayıldım.Gayet güzel bir sondu.Her şey açıklandı,ortada bir soru işareti kalmadı en azından.Bu arada Sedam(Elysion) ben de çok hoşlaşıyorum alfa erkeklerden.Tamam gıcık olabilirler bazen ama değer be :D

Yorumumu izninizle bitireyim arkadaşlar yoksa yine uzayacak gidecek.Okuyun derim .Hawk ve gamzelerine bir şans tanıyın :)

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »