Gitmene Asla İzin Vermeyeceğim

9 puan

Kardeşini kurtarmak için erkek kılığında araba soygunu yapan genç bir kadın Chelsea Arabasını soyan, evine giren hırsızı yakalamaya kararlı genç bir kont Antony Öfke tutkuya döndüğünde, eğlence ihtiyaç olduğunda aşk onlar için kaçınılmaz olacaktı Bu tarihi aşk kitabı kendi içinde başlı başına bir mücevherdir. Hırsızlık, adam kaçırma, baştan çıkarma ve romans Bu kitapta her şey var.

Antony Grenville, savaşta birçok adamını ve en yakın iki arkadaşından birini savaş sonrası ise en yakın diğer arkadaşını kaybetmiş üstelik kendide vurulmuştur. Savaştan geriye yaralı bir Vikont olarak dömüştür.

Chelsea Bellamy kardeşinin kaçırıldığını ve karşılığında ona göre imkansız derecede fazla bir fidye istendiğini öğrenince ne yapacağını bilemez. Aklına gelen tüm yolları eledikten sonra en yakın komşusuna gider ve yardım ister ama komşusunun borcu geri ödeme teklifi ona uymadığı ( ahlaksız pis herif ) için evine döner ve uşağının eski mesleği olan soygunculuğa başlamaya karar verir.

İşte bu noktada yollar kesişir. Gecenin bir vakti arabasıyla seyahat eden canı sıkkın her şeyden ve herkesten bıkmış bir adam. Zayıf ama kararlı kendini tek gözlü Jack olarak tanıtan bir soyguncu ve bundan sonra başlayan olaylar …

Hope Tarr'ın ilk kitabı Sana Yürek Dayanmaz çok severek defalarca okuduğum kitaplardan biri ve ben hevesle bir sonraki kitabı ne zaman çıkacak diye beklemiştim. Beklediğime kesinlikle değdi okuduğum her dakika çok keyif aldım...

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »