Dikkat! Aşk Çıkabilir

10 puan


Yazarı Asude olduğu için çıkar çıkmaz elime almak için sabırsızlandığım bir kitaptı. Günler ayları aylar yılları kovalamadan Ephesus Yayınları bizi kitabımıza kavuşturdu.

Kitaba anlatacak olursam ki böylesine harika bir eseri anlatmaya yetecek cümleleri kurmak benim için oldukça zor , fakat bir denemek lazım.

Bir kız düşünün 23 yaşında, asosyal, annesinin brownisi, gözünde gözlüğü kucağında kitapları, dilinde Latince kelimeler. Kazaklarına çok düşkün ve kesinlikle kumral!!

Bir adam düşünün 31 yaşında, tehlikeli, delici mavi gözleri elinde ki glock'dan daha hızlı ve etkili, muhteşem, yaşayan taş örneğinin canlı tespiti, öfkelendiğinde karşısındakinin cinsiyetini ayırt edemeyecek kadar kaba ve kesinlikle sarışın bayanlar tercihi!!

Cümlede de denildiği gibi, Onların hikayesi nefretle alevlendi, aşkla mühürlendi! Birbirine tamamen zıt olan çiftimizden ilkim'in utangaçlığını üzerinden atıp dünyaya açılmasını okurken gülüp eğlenecek, Martin'in aşkla tanışmasında hüzünlenecek ve tekrar gülüp eğleneceksiniz. Birde kitabın sürprizi var ki Martin'in ablası Mary ile eski eşi Seth arasında ki aşkın tekrar alevlenmesini nefesinizi tutarak takip edeceksiniz.

Son olarak söylemek isterim ki DİKKAT! AŞK ÇIKABİLİR kim bilir belki yarın, belki yarından da yakın.


Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »