Demir Kral (Demir Periler Serisi, #1)

10 puan


-Spoiler İçermez-

Yorumun tamamı için: http://crazydreamernora.blogspot.com.tr/2014/05/demir-kral-iron-fey-1-tantm-inceleme.html

Allahııııımmmm sana geliyorummm!! Bu ne güzel kitaptır böyle?! Yoksa ben peri mitolojilerine fazla mı ilgiliyim? Eh, bu da bir seçenek tabii. Her neyse. Bu kitapta hayatımın en muhteşem erkek karakterlerinden biriyle tanıştım. Patch'i geçemedi tabii ama ona çok yaklaştı. Demek ki ben bu tiplerden hoşlanıyormuşum. Hımmm...

Kendimi çözümleme konuşmasını bir kenara bırakıp kitabı çözümlemeye geçiş yapıyorum (Nihayet!!). İlk olarak ben kitabın her sayfasını zevk alarak okumama rağmen bu kitabı okurken bayılmamak için kendini zor tutacak farklı toplum kesimleri olduğunu düşünüyorum.

1. -Tabii ki de- "Antiperi"ler. Yani peri karşıtı olan kesim.
2. Aşırı fantastik öğe içeren kitaplardan hoşlanmayan kesim. (Çünkü bu kitabın her kelimesi fantastik kokuyor.)
3. Aşk dolu bir ergen kitabı bekleyen kesim. (Çünkü kitabın içinde az bir miktar aşk olsa da macera çok daha ağır basıyor.)
Sonuç olarak bu 3 kesimden birine giriyorsanız kitabı beğenmeme ihtimalinizi yüksek görüyorum. Tabii ki başka nedenler de olabilir :P

Tekrar kitaba dönecek olursak bana kalırsa kurgu, karakterler, olaylar, mekanlar, her şey muhteşemdi. Ash'in muhteşemliğine değinmiyorum bile. Kitap geride birçok soru işareti bırakarak bomba gibi bir yerde de son buldu. Daha yeni kitap alışverişi yapmışken ve okuyacak milyon kitabım varken 2. kitabını ben nasıl alacağım şimdi?! Aranızda kitap bağışı yapmak falan isteyen olursa haberim olsun arkadaşlar :D (Çıkarcı!)

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »