Deli Dolu Bir Yaz (Destiny #1)

9 puan

Toni Blake - DELİ DOLU BİR YAZ bitti... Bitmesin diye o kadar yavaş okudum ama elimden bırakamadım ve bitti :) Yazarın anlatımını sevdim...Karakterleri sevdim ki özellikle MICK harikaydı :) Nemesis Kitap favori yayınevlerim arasındaki yerini sabitledi :) Romans da bu ara bence 1 Numara...Kitapları gözüm kapalı alıyorum desem yeridir.
Çevirisi güzeldi kitabın... Anlatım akıcıydı... Kitapta yer alan aşk kesinlikle tutkuluydu...Kitabın içindeki tutku bakımından YETİŞKİN SERİSİ olduğunu belirtmeliyim!!

Konusuna gelince, Jenny hep iyi kız olmuştur ama artık iyi kız olmaktan sıkılmıştır..Destiniy kasabasına işini, eşini kaybetmiş olarak geri döner...yeni bir başlangıç arar ve karşısına kasabanın KÖTÜ ÇOCUĞU MICK ÇIKAR :) Aralarındaki tutku ve çekim inanılmazdır...Bu tutku zamanla çok güzel bir aşka dönüşür♥ İyi kız ve Kötü çocuğu bir araya getiren SIR ise hem tehlikeli ve hem de tutkulu olayların başlangıcı olur...

Kitabı çok ama çok sevdim...Mick'i nasıl anlatsam bilemiyorum, Mick anlatılmaz okunur! diyorum... O'nu sevmemek imkansızdı... Jenny iyi kız olmamak için baya çabaladı :)) Ama ne kadar başardı, okuyup görün bence :) Yan karakterler de çok iyiydi.. Jenny'nin babası, Anita, Sue, Tessa, Amy... çoğu karakterinde seri de bir kitabı bulunmakta :)
Nemesis Yayınevi umuyorum ki seriye devam edecek :) ve en son olarak da bu güzel DELİ DOLU kitabı okuyun diyorum, seveceksiniz!

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »