Deli Dolu Bir Yaz (Destiny #1)

Destiny serisiyle tanışın...

Harika bir evlat... Okulun en başarılı öğrencisi... Mükemmel bir eş...

Jenny Tolliver hayatının her döneminde iyi bir kız olmuştu ama bu ona hiçbir şey kazandırmamıştı. İşte şimdi de ilk aşkıyla yaptığı evlilik, adi bir aldatma hikayesiyle sona ermişti. Destiny, doğup büyüdüğü, göl kıyısındaki o mükemmel kasaba ona kucak açabilirdi. Orada, aklındaki bütün soruların cevaplarını aramaya başlayacak ve kendine yeni bir yol çizmeye çalışacaktı.

Destiny'de karşısına kasabanın kötü çocuğu Mick Brody'nin çıkması ise tam anlamıyla sürpriz olmuştu. İyi kızla kötü çocuk buluşmuştu. Onları bir araya getiren sır ise hem tehlikeli hem de tutkulu olayların başlangıcı gibiydi.

Deli dolu bir yaz onları bekliyordu...

Destiny serisiyle tanışın...

Harika bir evlat... Okulun en başarılı öğrencisi... Mükemmel bir eş...

Jenny Tolliver hayatının her döneminde iyi bir kız olmuştu ama bu ona hiçbir şey kazandırmamıştı. İşte şimdi de ilk aşkıyla yaptığı evlilik, adi bir aldatma hikayesiyle sona ermişti. Destiny, doğup büyüdüğü, göl kıyısındaki o mükemmel kasaba ona kucak açabilirdi. Orada, aklındaki bütün soruların cevaplarını aramaya başlayacak ve kendine yeni bir yol çizmeye çalışacaktı.

Destiny'de karşısına kasabanın kötü çocuğu Mick Brody'nin çıkması ise tam anlamıyla sürpriz olmuştu. İyi kızla kötü çocuk buluşmuştu. Onları bir araya getiren sır ise hem tehlikeli hem de tutkulu olayların başlangıcı gibiydi.

Deli dolu bir yaz onları bekliyordu...


Değerlendirmeler

değerlendirme
9 puan

Toni Blake - DELİ DOLU BİR YAZ bitti... Bitmesin diye o kadar yavaş okudum ama elimden bırakamadım ve bitti :) Yazarın anlatımını sevdim...Karakterleri sevdim ki özellikle MICK harikaydı :) Nemesis Kitap favori yayınevlerim arasındaki yerini sabitledi :) Romans da bu ara bence 1 Numara...Kitapları gözüm kapalı alıyorum desem yeridir.
Çevirisi güzeldi kitabın... Anlatım akıcıydı... Kitapta yer alan aşk kesinlikle tutkuluydu...Kitabın içindeki tutku bakımından YETİŞKİN SERİSİ olduğunu belirtmeliyim!!

Konusuna gelince, Jenny hep iyi kız olmuştur ama artık iyi kız olmaktan sıkılmıştır..Destiniy kasabasına işini, eşini kaybetmiş olarak geri döner...yeni bir başlangıç arar ve karşısına kasabanın KÖTÜ ÇOCUĞU MICK ÇIKAR :) Aralarındaki tutku ve çekim inanılmazdır...Bu tutku zamanla çok güzel bir aşka dönüşür♥ İyi kız ve Kötü çocuğu bir araya getiren SIR ise hem tehlikeli ve hem de tutkulu olayların başlangıcı olur...

Kitabı çok ama çok sevdim...Mick'i nasıl anlatsam bilemiyorum, Mick anlatılmaz okunur! diyorum... O'nu sevmemek imkansızdı... Jenny iyi kız olmamak için baya çabaladı :)) Ama ne kadar başardı, okuyup görün bence :) Yan karakterler de çok iyiydi.. Jenny'nin babası, Anita, Sue, Tessa, Amy... çoğu karakterinde seri de bir kitabı bulunmakta :)
Nemesis Yayınevi umuyorum ki seriye devam edecek :) ve en son olarak da bu güzel DELİ DOLU kitabı okuyun diyorum, seveceksiniz!

9 puan

Hımm kitap hakkında ilk söyleyeceğim şey; tutkulu ve ateşli bir aşkın kitabıydı demek olurdu .Daha ilk sayfalarından itibaren okuyanı etkisi altına alıyor. Benim de okumaktan gerçekten çok keyif aldığım bir kitap oldu. Kitapta sadece aşk yoktu. Yazar iyi kız - kötü çocuk konusunu öyle güzel işlemiş ki karakterlerden, yaşadıkları verdiği mücadelelerden etkilenmemek mümkün değildi. Özellikle MİCK'e sizde hayran olacaksınız. Yazarın okuduğum ilk kitabıydı.Ben çok beğendim,kesinlikle tavsiye ederim.

10 puan

DELİ DOLU BİR YAZ-Toni Balke bitti... öncelikle Nemesis 'den çıkan ve benim takibe alacağım çok sevdiğim yazarlara bir yenisi eklendi... Nemesis özellikle romance tarzın da harika yazarlar bulmayı başarıyor... ve serileri de çok bekletmedikleri için çok şanslı olduğumu düşünüyorum.... Teşekkürler Nemesis<3
kitaba gelecek olursak... kapak resmini ve konuyu gördüğümde okumalıyım bu kitabı dedim... okuduğumu da fazlasıyla değdi... her harcadığım zamana hem de paraya.... kitabın konusu da pek keyifliydi... her zaman iyi bir kız olan Jenny her şeyi hep doğru ve düzgün veee insanların beklentilerine göre yaşamış ama sonun da evliliğinden olmuştur... iyi olması kocasının Jenny'i aldatma sebebidir ( en azından Jenny'ye yaptığı çıklama bu yönde!).... erkek karakterimiz Mick ise Destiny kasabasının kötü çocuğu... kötü ama çok yakışıklı ve çekici çocuğu... Jenny kasabaya kafasını toplamak için gelir ... eeee! tesadüf bu yaaa Mick ile karşılaşır veee ne mi olur??? araların da muazzam bir tutku ve çekim oluşur... Mick'in iseee saklanması gereken bir sırrı vardır.... olaylar bu şekilde başlar ve harika bir kurgu ile devam eder... yazar konuyu da karakterleri de hissedilmesi gereken duyguları da çok iyi aktarmış bence okuyucuya... bir bölümde vayyyy amma tutku derken ... bir bölümde gözyaşlarına boğula biliyorsunuz... bir bölümde harika bir aşk derken bir bölümde çok tatlı dostluklar bulabiliyorsunuz... ben kitaba da yazara da hayran oldum... serinin sıkı bir takipçisiyim bundan sonra ... bu arada kitap +18 bunu belirtmeliyim... tamamen yetişkinlere yönelik yani... çünkü yazar Mick ve Jenny arasın da ki aşkı... tutku ile başlattı... çünkü başka ortak noktaları yoktu... aralarında ki tutku Mick'in en büyük silahıydı... onu Jenny' ye bağlayan tek şeydi... çok farklı hayatlar dan geliyorlardı... veeee Mick sevgi ve bağlılık konusun da biraz tecrübesizdi... bu arada Mick benim fovori karakterlerim den biri oldu... o sert ve kötü çocuk imajının altın da yatanlar insanı eritiyordu okurken.... kısaca +18 iseniz BU KİTABI KESİNLİKLEEEEEE OKUYUN !!! derim... seveceğinize eminim :)

11 yıl, 11 ay
7 puan

Konu ve kurgu iiidi ama gereğinden fazla uzatmışlardı. Taş çatlasın 250 sayfada tadında bırakılacak kitabı 370 sayfada okumak bi yerden sonra eziyet oldu. Seks sahneleride aynı şekilde abartılmıştı, karşılaştıkları andan itibaren ikisinin bir arada olup seks olmayan sahne yoktu nerdeyse kısa ve öz takılsalardı daha ii olabilirdi.

11 yıl, 11 ay
10 puan

Öncelikle woww bu ne aşktır bu ne tutkudur demek istiyorum =) kitap cidden bir yaz aşkı kitabı ama burdaki yaz aşkı hayatının aşkı =) Kitabın anlatışı o kadar akıcıydı ki nasıl başladı nasıl bitti bilemedim.. Hani şu göz açıp kapayıncaya kadar biten ve ardında da keşke bitmeseydi dedirten kitaplardandı..Ana karakterin yıldızlara olan aşkı bni o kadar etkiledi ki o orda micke bişiler anlatırken bnada anlattı sanki.Artık derdim olduğunda gökyüzüne bakıcam.. Bu kitap bna yeni alışkanlıklar edindirdi =) aşkları o kadar saf,içgüdüsel ki.. Aşkın tutkuyla birleşmiş mükemmel bir karışımıydı okuduklarım..İki kişinin özeliydi.. HArikaydı.. +18 bölümleri vardı baya ama kitabı daha gerçek kıldığına inanıorm.. Rahatsız olmadım .. Okumalısınız bende inanılmaz bir tat bıraktı kitap.. Çok romantikti.Aşkı kıskandırdı ve bnde isterim dedirtti =)
Jenny harika,mükemmel iyi bir kız.Kocasınında onu terk etmesinin sebebide budur.'iyi jenny' olması.. Jenny iyi olmaktan o kadar sıkılmıştır ki ama yapacak birşey yoktur çünkü o öyle biridir.. Boşanmadan sonra babasının yaşadığı küçük kasabaya,çocukluğunun geçtiği eve geri döner.. Jenny'nin bu kadar sıkıntıyı atmasının tek bir yolu vardır aşık olduğu şeyi yapmak.. Teleskopla uzaya bakmak ve koca evrende dertlerinin ne kadar küçük olduğunu hatırlamak..Ancak kendi göl evinden bunu yapması imkansızdır çünkü alan uygun değildir o nedenle gölün karşısına artık orda oturmayan brodylerin bölgesine geçer.. Brodyler kasabanın bir parçası olmayan,kimsenin sevmediği,dışlanmış bir ailedir.. Jenny kimse yok diye gittiğinde orda eski aşkını bulmayı beklemiyordur ama Mick geri dönmüştür ve büyük bir sır saklamaktadır.Kendi arazisindeki yabancıyı çıkarmaya çalışırken onun eskiden aşık olduğu kız olduğunu anlayınca işin şekli değişir ve tutku araya girer ve herşey değişir..

6 puan

Aldatılmış kendine güveni kaybettirilmiş bir kadın ve geçmişi şaibeli,güven uyandırmayan çarpıcı erkek. Aşksız,aniden başlayan bir cinsellik kitabın çıkış noktası...

Kitabın ana karakterlerinin de sıklıkla üzerine basarak söyledikleri gibi ''seksüel'' yönü fazlaca anlatılmış bir kitap.Konu dikkat çekici kendi kendine soruyor insan '' benim gençliğimde yada kızımın başına böylesi geçmişte işe yaramaz bir tip sonra hayatımı/za dahil olsa ne nasıl davranırdım??''diye...Kolayına tolare edilebilecek bir karakter değil -cinsellik aşamasını göz önüne bile almadan-çok büyük bir risk olduğunu düşünüyorum:/

Yazarın anlatımı,sadece 2 kişi arasında değil Jenny'in kasabalılar ile olan iletişimini yeniden kurmaya çalışması bunların anlatımı,Mck'in yaşadığı trajik durumu, geçmişini sorgulayışı,sevgiye açlığı okumaya devam ettiriyor.

Okuyan okumuştur ama yine de söylemeden edemeyeceğim mümkünse yeni yetişen gençlerimiz bu tür cinselliğin anlatımı yoğun olan kitaplardan uzak dursunlar! Bazı şeyleri yaşadıktan sonra analiz yapabilecek duruma gelmeden bu kadar detaylı cinsellikleri okumalarının doğru olmadığını onların yararına olmadığını belirtmek isterim...

5 puan

Serpil KIR yorumu....


TONİ BLAKE // DELİ DOLU BİR YAZ'ı
okudum ve bitirdim..

Kitabı bitirir bitirmez okuyucu yorumlarına baktım acaba ben bişeylerimi kaçırdım diye...
Ben okuduğum kitabın +18 olmasına dikkat etmem,eğer aşkın duygularını içinde sonuna kadar barındırıyorsa...
Ve ben kitapta bu duyguya şahit olamadım bir türlü...
Sanki sadece bazı şeyler yapmak için yapılmıştı.+18 olan kısımların dışında kalan satırlar zorlama yazılmış gibiydi..

Halbuki konu olarak çok daha güzel üstüne gidilebilinirdi. Zira ana konuyu sevdim,Destiny'nın kötü çocuğu Mick ve geçmişi, şuana kadar okuduğum kusursuz erkek karakterlere zıt bir karakterdi..Kırılganlığı,sadakati ve Jenny'e olan duyguları daha gerçekçi geldi bana.Geçmişinde çok hata yapmıştır.
Her ne kadar aradan çok zaman geçip,geçmişini geride bıraksada hatalar unutulmaz....

İşte Jenny de Mick'i bu hatalarıyla hatırlamaktaydı...

Jenny,Kocası kendisini aldatınca yazı geçirmek için babasının yanına,Destiny kasabasına gider. Astronomi tutkunu olan Jenny yasaklı bölge Brody arazisinin en tepesine çıkmak için karanlık ormana girer, Ve karşılaşmayı beklediği en son kişi, geçmişinde hayranlık ve korku duydugu Mick dır.
Mick'ın bir sırrı vardır ve Jenny bu sırrı Kasaba Şerifi olan babasından bile saklamak zorundadır...
Ne de olsa Mick kasabanın kötü ve istenmeyen çocuğudur...
Ama asıl gerçek ilerleyen sayfalarda gün yüzüne çıkıyor ve Jenny kaldığı ikilemde bocalamaya başlıyor...

Kitabın ana teması bu şekilde,aralarındaki çekim akıl almaz bir şekilde ilerliyor ve kaçınılmaz aşkla sarmalanıyorlar...

Not: Kitaba son anda dahil olan Başbelası Kedicik ve Mick'in muhabbetini okurken bende bir kedi almayı düşünmedim değil :)))

10 puan

HARİKAYDI! Bayıldım diyebilirim, hiç bu kadar güzel olabileceğini tahmin etmemiştim bu kitabın. Mick karekterinin gizemi, sırları ve ateşli tavırları beni mahvetti ya :D Herkese bir adet Mick lazım yani o kadar!! Çok çok keyif aldım ve 1 günde okudum. Sıkmadan ilerlediği için ayrıyeten sevdim kitabı. Yazar sayfa doldurmak için yazmamış havası verdi bana. Bazı romanları sıkılmaktan ara ara okurdum çünkü. Ama bu ikilinin aşkı, tutkusu, birbirlerine bakışı bile benim açımdan çok mükemmeldi :))

6 puan

Güzel olabilecek bir konuyu anlatımı ile sıkıcı hale getirmese çok hoş olabilirdi. Malzeme iyiydi ama ortaya çıkan yemeği pek beğenmedim

11 yıl, 11 ay
Profil Resmi
7 puan

Çok güzeldi ama biraz gereksiz uzatılmıştı.

10 yıl, 11 ay

Baskı Bilgileri

370 sayfa
Nisan2012 tarihinde, Nemesis Kitap tarafından yayınlandı



Benzer Kitaplar

Şu An Okuyanlar

Şu anda kimse okumuyor.

Okumuşlar

ESİLA GLY Kayla_Oz Only sewcan
55 kişi

Okumak İsteyenler

dreamberry yeşim Canan bucu90 a-sibel
25 kişi

Takas Verenler

pizbola
1 kişi
Puan : hepsi | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
Değerlendirme Zamanı: en yeni | en eski