Beni Sev Diye

10 puan

Asude'nin cehennem çiçeği hikayesini okuduğumdan beri Kristy'i bekliyordum. Uzun zaman bekledim ve bu güzel kitabı nihayet bitirdim. Beklentimin çok üstündeydi kesinlikle. Lilybeth ve Dave'in aşkına bu kadar çok yer verilmesine çok sevindim çünkü insan okumaya doyamıyor.

Evet gel gelelim kitaba. Kristy, İskoçya'dan İngiltere'ye hizmetçilik yapmak için dönüyor ve tesadüfen! 7 yıl önce onu kovan kocası William Bradley Barlow'un malikanesinde çalışmaya başlıyor. Tabi ki bilmeden. Karşılaştıkları o malum gece sonrası Kristy onu tanıyınca tam bir sinir krizi geçiriyor. Bununla beraber sevgili kocası kendisini tanımıyor. Ve olaylar gelişiyor.
Lilybeth ise kocasının iflasından sonra tam bir cehenneme düşmüş durumdadır. Ayrıca cadaloz bir cadıya dönüşmüştür! Bir gün yanında Leydi Radcliff varken arabaların tekerleği kırılıyor. Gerçi bu durum Lilybeth'in oldukça işine geliyor çünkü içler acısı halini sosyetenin en önde gelen dedikoducusuna göstermek istemiyor. Ve bu sıralarda karşısına çıkan yabancıdan gelen yardım teklifi ekmeğine yağ sürüyor.

Diyalogları, karakterleri tarif ediş şekli ve yazım tarzıyla asla sıkılmadan okuyacağınız bir kitap bana göre.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »