Ayaklı Bela (Beautiful, #2)

Profil Resmi
8 puan

Tatlı Bela'yla aynı zaman diliminde geçse de çok farkı şeyler anlatılıyordu. Önceki kitapta Abby'ye de Travis'e de sinirlendiğim yerler olmuştu ama şimdi düşündükçe ikisi de yaptıkları çoğu şeyde haklılar.

Tatlı Bela'da Travis'in yaptığı ve anlama veremediğimiz her şey açığa kavuşmuş olduğu için hoşuma gitti. Travis feci tatlı. Onun gözünden okumayı, Abby'nin gözünden okumaya tercih ederim.

[Spoiler alarmı!]

Travis'in daha bebek denilecek yaşta annesinin ölümünü izlediği başlangıç kısmında ölüyorum sandım. Odunun teki olduğum için ağlamadım ama acayip kötü oldum yani. İlk kez bir kitabın daha ilk bölümünde gözlerim doldu.

Sonunu sevmedim. Kitap biter bitmez gidip anneme şunları söyledim hatta: "Kitaptaki karakterler en başında üniversiteli ve havalıydılar ama en sonuna orta yaşlı ve çocuk sahibi, acınası hallerini koymuşlar ve şimdi ne zaman o karakterleri düşünsem aklıma orta yaşlı ve çocuk sahibi halleri gelecek... Bir saniye, sen de orta yaşlı ve çocuk sahibisin." Sonra bana vurmaya çalıştı falan.

[Spoiler'ın sonu]

Son olarak; Tatlı Bela'yı okuyup Ayaklı Bela'yı okumayanlar veya Ayaklı Bela'yı okuyup Tatlı Bela'yı okumayanlar, okuyun. Kaç kere daha söylemem gerek bilmiyorum, İKİSİ AYNI ŞEY DEĞİL. İkisini de okuyun. Ayrıca doğru sırayla okuyun.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »