Aşkın Müziği (Stage Dive #1)

9 puan

Aşkın Müziği - Kylie Scott

Kitabı ilk gördüğümde Günahkarlar Turnede serisi aklıma geldi ne yalan söyleyeyim :) Ama daha ilk 10 sayfadan sonra yine önyargılı davrandığımı farkettim :) Bu seri Günahkarlara göre daha usturuplu kesinlikle :)))).

Evelyn 21.doğum günü partisini Vegas'ta kutlamaya karar verir ve kutlar da, ancak sabah uyandığında evlilik yüzüğü parmağında karat karat parlayan bir pırlanta ile uyanır :)
Evelyn, uyandığında neler olduğunu (kendisi ile evlendiğini) hatılamadığını anlayınca deliye dönen ultra yakışıklı dövmeli genci gözü bir yerden ısırıyor ama tam çıkaramıyor . Muhtşem.. 21.yaş gününde Vegas'ta tüm vücudu dövmeli bir serseriyle evlenmişti.. .!

Genel olarak güven duygusu üzerine yazılmış bir kitap. Zevkle okunulabilir :)


"Ellerini cebine sokmuş kaldırımda duruyordu. Onu görmek, uçurum kenarında durmak gibiydi. İçimden bir ses, "Sonunu boşver, belki de uçabilirsin", diyordu. "Uçamazsan da düşüşün heyecanını yaşarsın". Mantıklı yanımsa, "Bu bir cinayet!" diye bağırıyordu.
İnsan delirdiğini hangi noktada anlar?


***

“Mal!”
“Ne var?”
“Aşağıdaki kapıyı kapat ve kilitle,” diye sesleniyor David. “Sakın ne olursa olsun yukarıya gelmeye kalkma. Ben sana gelebilirsin diyene kadar. Anlaşıldı mı?”
Bir an sessizlik oldu ve sonra Mal geri seslendi. “Ya bir yangın çıkarsa ne olacak?”
“Yan.”

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »