Aşk Yeniden (Virgin River Serisi 1)

10 puan

Aslında bu kitabı ilk nasıl aldığımı hatırlamıyorum bile. Bir şekilde almışım. Hatta birinci kitap var diye serinin (seriler tam olarak okunmalıdır takıntıma uyarak) diğer iki kitabını da aldım. Onları satın aldığımı hatırlıyorum. Ama sıkıcı gibi görünen kapak tasarımından dolayı (ki orijinal kapaklar kullanılmış) bir türlü elim okumaya varmadı. Hep yeni çıkan sevdiğim yazardan bir kitap, daha önce okuduğum serinin devamı bir kitap derken 2012 yılında basılan bu kitapla bugüne kadar gelmişiz.

Kimse tavsiye etmedi ya da bloglarda bu konuda şu ana kadar bir yorum okumadım (bu yazıyı yazdıktan sonra okudum, olumlu yazılar). Ama yolumun kesiştiği bu kitabı çok sevdiğimi söylemeliyim. Ve baştan söyleyeyim; insan ilişkilerinin güzel anlatıldığı, dayanışmanın olduğu, arkadaşlıkların, aile ilişkilerinin sizi sıkmadan akıcı bir üslupla anlatıldığı güzel bir aşk romanı okumak istiyorsanız kesinlikle tavsiye ederim.

Yorumu çok uzun tutmuyorum. Konuyu da anlatmıyorum (zaten tanıtımı yeterince açık) bu sefer. Yazarı favorilerim arasına ekledim bunu yazıyorum sadece.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »