Aşk Seninle Güzel

9 puan

Ask Seninle Güzel Suzanne Enoch arkadaslar ben bu romanı çok ama çok sevdim. Aşki,sevgiyi cok güzel hissettirdi bana. Bu kadar sevecegimi tahmin etmiyordum. Herseyini,onurunu,kisiligini kaybetmiş bir adamın hayatina yeniden başlamasi icin güzel bir sebebi vardi. Kızıl saclı,yeşil gözlü ve çilli Rosemund. Bram ikinci sansini tekrar yaratabilecekmiydi? Daha da karanlıklara mi gömülecekti? Sevdigi kadıni ıstemedigi bir evlilikten kurtarabilecek miydi?
Bayıldim ben bu romana cok akıciydi sayfalar su gibi akti gitti. Keşke serinin ilk kitabida böyle güzel çevrilebilseydi. Bu kitabin tek kötü tarafi kapagi bence. Tavsiye ederim.
Kısaca Hikayesine Gelince:
Brami serinin diger kitaplarından tanıyor karanlik bir adamdi can dostlari evlenip cok mutlu olmuşlardi bu yüzden kendini dahada yanliz hissediyordu. Dük olan babasınin destegini can dostlari evlendikten samimi oldugu Lord Casgrove yüzünden kaybetmisti.
ikinci cocuk olmanin tüm sansızlıgini yasarken bir de yaptigi yalnis secimler ve hayat tarzi yüzünden babasi ve agabeyi ile arasi iyice bozulmuştu. Dostu Sullivan ve Phinin bir süre yaptıgi hirsızliga önceleri onlara yardım etmek için yapsa da artık bu işe oda devam ediyordu.
Bir gece soygun yapmak için girdigi evde evin oglunun onbin sterlin kumarda kaybettigini bunun karsılıginda kumari kazanan Lord Casgrove'in evin tek bekar kızi Rosemund ile evlenmek istedigine kulak misafiri olur.Bu olay oldukca ilgisini ceker ve arastırmaya başlar. Evin kızı hicde onun tipi degildir ama kendini onun cekiminden kurtaramaz öyle ki Rose'u bu bulundugu durumdan kurtarmaya karar verir. Ama işler öyle basit degildir en azindan ne onun ne de dostlarinin bu kadar çok parasi yoktur.
Daha fazla ayrıntıya girmek istemiyorum serinin en başarılı kitabı idi diyebilirim çünkü ilk hikaye çeviri ile katledilmişti bana göre.ikinci hikaye ise daha durağan dı ve beni sarmalamadı ama bu Napolyon savaşı arkadaşlarının en güzel hikayeis Bram'ın hikayesi idi bana göre..
Serinin kitaplarını tekrar yazayım:
Bir Öpücükle Başladı Herşey
Hep Seni Bekledim
Aşk Seninle Güzel...
Bu yazarı hala daha okumayan varsa denesin derim...

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »