Aşk Çok Yakında (Chicago Stars, #6)

10 puan

Bu yazara aşığım. Kitaplarına, yarattığı en küçük bebekten en yaşlı dedeye kadar tüm karakterlerine, zekice repliklerine, aşkı, pişmanlığı, ayrılığı, öfkeyi yazışına... Aşığım işte ya :) Susan Elizabeth Philips yani, ötesi berisi, ilerisi gerisi yok :)

Bir süredir nazara mı geldim nedir kitap okuyamıyordum. Yok yani alıyordum elime ama bir sayfadan ileri gidemiyordum. Düşünün
; delicesine beklediğim bu kitabı bile gecikmeli okumaya başladım ama benim hastalığıma ilaç oldu bu Aşk Çok Yakında. Şimdi yeniden, kitap okuma aşkıyla yanıp tutuşuyorum.

Kitabı bitirdiğimden beri kalbimde çarpıntılar var, midemde kelebekler, tırtıllar, kuşlar, böcekler hatta fil ordusu falan uçuşuyor :) Öyle etkiledi beni, öylesine bağladı.

Susan Elizabeth okurları bilir zaten, bu yazar zıt kutuplar birbirini çekeri kanıtlamayı kendine görev edinmiş gibi gibi resmen :)

Yine zıt karakterler...

Başarının zirvesinde işkolik bir adam, başarısızlıklarla sınanan ve artık başarılı olup kendini ispat etmek için çırpınan bir kadın.

Çocukluğunu sefaletle yaşamış bir adam, adamın hayal ettiği çocukluğuna sahip bir kadın. Her ne kadar haklı sebeplerle memnun olmasa da.

Kadınların pernave gibi etrafında döndüğü karizma, yakışıklılığıyla efsane bir adam. Aradığı kadında haliyle kendiyle eş düzey... Sıradan bir yaşantısı, boyu posu, kendi halinde havası olan bir kadın. Erkeklerse hayatında hayal kırıklıkları yaratmış hep.

Kadın başarılı olmak için didinen bir çöpçatan, adam ise çöpçatanlara kök sokturten kimseyi beğenmeyen bir... bir..... hımmm sanırım Heath için kelimelerim yetmiyor.

Arkadaşlar, yorum yazmak istediğimden çok daha uzun oldu. Oysa sadece bu kitap bir efsane, beklediğimin de üstünde demek için gelmiştim ama kaptırdım kendimi. Tıpkı dün gece bitirdikten sonra yeniden başa sarıp okumak için kendimi kaptırdığım gibi. Neyse ki mantığım ağır bastı bırakıp uyudum o ayrı :)

İlk başları bile çok güzel olsa da beni böylesine duygulara sevk eden kitabın sonlarıydı. Aşkını anlayan bir adamın, aşkın peşinde koşan halleri, o değişimi. Mükemmeldi yani... Ne diyebilirim ki...

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »