Aşk Çok Yakında (Chicago Stars, #6)

Annabelle'in bir türlü sonuca bağlayamadığı işleri, bozduğu nişanı yüzünden özel hayatı, hatta saçları bile darmadağınıktır! Ama bu durum değişmek üzeredir çünkü büyükannesinin çöpçatanlık işini devralmıştır. Tek yapması gereken şehrin en yakışıklı menajerini müşterisi yapıp kısa sürede en meşhur çöpçatan olmaktır.

Peki zengin, ateşli ve muhteşem spor menajeri Heath Champion neden bir çöpçatana ihtiyaç duymuştur? Özellikle de söz konusu çöpçatan Annabelle Granger gibi kızıl saçlı bir baş belasıysa. Annabelle eğlenceli ve ilgi çekicidir ama Heath mükemmel eşin peşindedir. Ve sıradışı bir eş için sıradışı bir çöpçatana ihtiyacı vardır!

Kısa süre içinde Şikago'daki herkesin kafasında aynı soru belirir: Kararlı çöpçatan, en iyi müşterisini memnun etmek için her şeyi yapacağına söz verdiğinde, gerçekten de her şeyi mi kastetmiştir?
(Tanıtım Bülteninden)

Annabelle'in bir türlü sonuca bağlayamadığı işleri, bozduğu nişanı yüzünden özel hayatı, hatta saçları bile darmadağınıktır! Ama bu durum değişmek üzeredir çünkü büyükannesinin çöpçatanlık işini devralmıştır. Tek yapması gereken şehrin en yakışıklı menajerini müşterisi yapıp kısa sürede en meşhur çöpçatan olmaktır.

Peki zengin, ateşli ve muhteşem spor menajeri Heath Champion neden bir çöpçatana ihtiyaç duymuştur? Özellikle de söz konusu çöpçatan Annabelle Granger gibi kızıl saçlı bir baş belasıysa. Annabelle eğlenceli ve ilgi çekicidir ama Heath mükemmel eşin peşindedir. Ve sıradışı bir eş için sıradışı bir çöpçatana ihtiyacı vardır!

Kısa süre içinde Şikago'daki herkesin kafasında aynı soru belirir: Kararlı çöpçatan, en iyi müşterisini memnun etmek için her şeyi yapacağına söz verdiğinde, gerçekten de her şeyi mi kastetmiştir?
(Tanıtım Bülteninden)


Değerlendirmeler

değerlendirme
10 puan

bazı kitapları elinizden bırakamazsınız,bazıları günlerce sürer okumanız ama ben bu kitabı bitirmemek için bayağı zorladım...Susan elizabeth philips tarzı bellidir ama beni eğlendiren, zeki diyalogları ile akıcı anlatımına hayran olduğum bir yazar..Aslında serinin bütün kitaplarına 10 vermeye karar verdim bu kitabından sonra... çünkü vikitap'a girmeden çok önce diğerlerini okumuştum haksızlık etmişim eğer 9 verdiysem...kaliteli romantik komedi tarzı okumak isterseniz kesinlikle tavsiye ediyorum..serinin bu kitabında anabelle ve heath zeki ve altta kalmayan karakterler ayrıca atışmalarına bayıldım harika olmuş! sep'in kitaplarına ağırlık verilip çevrilmesini ve benim tarzımda okuyan arkadaşlarıma acil olarak alıp okumalarını tavsiye ediyorum...

10 puan

Heath Champion'a aşık oldummmm... Kısa ve net kitap tek lokmalıkkkk ağızda dağılan en sevdiğiniz şekerlemeler vardır ya iste tam da onlar gibi. Annabelle ve Heath'in sahneleri, ikili diyalogları ve iliskileri 10 numara 5 yıldızdı. Okurken cok buyuk bir keyif aldım.

Serinin diger kitaplarındaki karakterler de öyle güzel olaya dahil olmuslar ki tıpkı gecit töreni gibiydi. Her kitaptan bir parmak bal aldık.

Ve son olarak Pippi Pippiiii Pippiiiiiii sen ne tatlı bir cocuksun yahuuu. SEP in cocuk karakterlerine ve de cocuklarla alakası olmayan adamlarla bu veletleri soktuğu diyaloglara bayiliyorum. Hatun yazmayı biliyor arkadas.

Ve şunu da demeden gecemeyecegim. SEP öyle düşünceli bir yazar ki, okuyucularına verdigi degeri yazdiklarindan anlayabiliyorsunuz. Eski kitaplardaki aşık oldugumuz adamlar bu kitapta 50 lilerine yaklasmis kisiler olmuslar. Ama bunu bir an olsun hissetmedim. Ozellikle dış gorunuslerinden bahsetmemis ne Dan'in ne de Kevın 'ın. Phoebe ve Molly daha ön planda tutularak hayallerimizdeki adamların aynı sekilde kalmalarını saglamayi dusundugunu hissettim ben okurken. Dogru veya yanlış. Ama SEP e olan saygım daha da bir çoğaldı bu sahneleri okurken^^
Veee Bodie ve Portia yı da unutmadimmm. Hahahaha catlaklar buldu birbirini iste :P

Serinin son kitabi umarım yeni Stars oyuncumuz Dean Robillard ' dırrr.. su sırlı geçmiş neymis pek bir merak ettim doğrusu haha:))
özetle okuyunnn isteeee bu kitabı (Y) ♡

7 puan

Ana karakterlerden çok sağda solda dolanan karakterleri daha cok sevdim sanırım ben. Dean, Sean ve Pip'in olduğu sahneler cok güldürdü beni. Sonlara doğru Heath'in anlayışsızlığı ve Annabel'in de ergen bir kız gibi davranıp ''sen beni hiç anlamıyosoon'' tarzı davranışları sıktı ama onun haricinde hoştu. Niyeyse bir rahat kavuşamıyor bu karakterler. Hep bir çile.. :D

10 puan

Bu yazara aşığım. Kitaplarına, yarattığı en küçük bebekten en yaşlı dedeye kadar tüm karakterlerine, zekice repliklerine, aşkı, pişmanlığı, ayrılığı, öfkeyi yazışına... Aşığım işte ya :) Susan Elizabeth Philips yani, ötesi berisi, ilerisi gerisi yok :)

Bir süredir nazara mı geldim nedir kitap okuyamıyordum. Yok yani alıyordum elime ama bir sayfadan ileri gidemiyordum. Düşünün
; delicesine beklediğim bu kitabı bile gecikmeli okumaya başladım ama benim hastalığıma ilaç oldu bu Aşk Çok Yakında. Şimdi yeniden, kitap okuma aşkıyla yanıp tutuşuyorum.

Kitabı bitirdiğimden beri kalbimde çarpıntılar var, midemde kelebekler, tırtıllar, kuşlar, böcekler hatta fil ordusu falan uçuşuyor :) Öyle etkiledi beni, öylesine bağladı.

Susan Elizabeth okurları bilir zaten, bu yazar zıt kutuplar birbirini çekeri kanıtlamayı kendine görev edinmiş gibi gibi resmen :)

Yine zıt karakterler...

Başarının zirvesinde işkolik bir adam, başarısızlıklarla sınanan ve artık başarılı olup kendini ispat etmek için çırpınan bir kadın.

Çocukluğunu sefaletle yaşamış bir adam, adamın hayal ettiği çocukluğuna sahip bir kadın. Her ne kadar haklı sebeplerle memnun olmasa da.

Kadınların pernave gibi etrafında döndüğü karizma, yakışıklılığıyla efsane bir adam. Aradığı kadında haliyle kendiyle eş düzey... Sıradan bir yaşantısı, boyu posu, kendi halinde havası olan bir kadın. Erkeklerse hayatında hayal kırıklıkları yaratmış hep.

Kadın başarılı olmak için didinen bir çöpçatan, adam ise çöpçatanlara kök sokturten kimseyi beğenmeyen bir... bir..... hımmm sanırım Heath için kelimelerim yetmiyor.

Arkadaşlar, yorum yazmak istediğimden çok daha uzun oldu. Oysa sadece bu kitap bir efsane, beklediğimin de üstünde demek için gelmiştim ama kaptırdım kendimi. Tıpkı dün gece bitirdikten sonra yeniden başa sarıp okumak için kendimi kaptırdığım gibi. Neyse ki mantığım ağır bastı bırakıp uyudum o ayrı :)

İlk başları bile çok güzel olsa da beni böylesine duygulara sevk eden kitabın sonlarıydı. Aşkını anlayan bir adamın, aşkın peşinde koşan halleri, o değişimi. Mükemmeldi yani... Ne diyebilirim ki...

8 puan

Diğer SEP kitaplarına göre farklıydı. Bana yavan geldi.
Şaşırtıcılık yoktu. Sanki başkası yazmış gibi. Neyse ki spor kulübü ve kamp alanı vardı da evet o yazmış olabilir dedim.

10 puan

Annabelle önce ki kitaplardan tanıdığımız Molly'nin arkadaşıdır. Tüm ailesi başarılı ve hayatları yolundadır. Annabelle ailenin başarısız olan tek bireyidir. Ailesi kendisini hep ezip geçmiştir.Annesi başarısızlığını sürekli kendisine hatırlatır ama o başarılı olmaya kararlıdır. Küçümsenmekten,pek çok insanın kendisini ezmesinden ve kendini bir başarısızlık örneği gibi hissetmekten bıkmıştır. Büyükannesinin ölümüyle çöpçatanlık işinin başına geçmiştir ve burayı kurtarmak zorundadır. Şirketi modernleştirmeye çalışır. Çöpçatanlık şirketine Molly'nin kocası Kevin'ın menajeri Heath'i eklemeye kararlıdır. Şirketi için bu büyük bir olaydır. Heath ekonomik geleceğinin anahtarıdır. Başarı elde etmek istiyorsa Heath için bir eş bulmak zorundaydı.Bunu başardığı zaman haber hızla yayılacak ve şirketi Şikago'nun en rağbet gören çöpçatanlık firması olacaktı.

Heath başarılı ve hırslı bir adamdır. Zorlu bir çocukluk geçirmiştir ve evlilik için ince eleme yapar. Çok fazla zamanı olmadığı için adayları bulma işini çöpçatanlık şirketine bırakmıştır. Aslında çalıştığı bir çöpçatanlık şirketi vardır ama Annabelle büyük uğraşı sonunda çöpçatan şirketine Heath'i de dahil etmeyi başarır. Eğer seçtiği kadını beğenmezse Annabelle onu bir daha rahatsız etmeyecektir. Heath'ın ise bir isteği vardır tanışma toplantılarına Annabelle'in de gelmesini ister. Annabelle hem kendi adayları hem de rakip çöpçatan şirketinin adayları ile görüşmelere katılır. Böylece ikili sürekli bir araya gelmeye başlar.

Kitapta birbirini kullanma,kıskandırma,sürekli bir araya gelme derken aşk kaçınılmaz oluyor. Önce Annabelle aşık oluyor tabi Heath kendi duygularından habersiz ama bu süreç nedense yavaş ilerliyor. İkili kitap boyunca sürekli yan yana olsa da duygusal anlamda bir şeyler olmuyor sonlara doğru baya hareketleniyor.

Yazara bayıldığımı bir kez daha belirtmek istedim. Yazarın her kitabında öyle güzel,farklı hikayelerle karşılaşıyorum ki hayran olmamak elde değil.
Önce ki kitapların karakterleri de kitap boyunca vardı ve onları yıllar sonra evli,mutlu,çocuklu görmek harikaydı.
Yine bu kitapta da iki hikaye var. Nedense ikinci hikayeler ilgi çekici oluyor sevdim onları.
Yazarın önce ki kitaplarından farklı gelse de kendileri için en mükemmeli bulan çift ve diğerleri okumaya değerdi.

8 puan

Küçük bir Hayal Kur'da çıtayı o kadar yükseltti ki yazar bu kitap biraz basit kaldı. Buna rağmen komik romantik ve eğlenceliydi...Özellikle Anabell karakteri :)


Baskı Bilgileri

Karton Cilt, 432 sayfa
Ocak2014 tarihinde, Pegasus Yayınları tarafından yayınlandı


ISBN
6053434511
Dil
Türkiye Türkçesi

Diğer baskılar


Etiketler: roman, aşk romanları

Benzer Kitaplar

Şu An Okuyanlar

Şu anda kimse okumuyor.

Okumuşlar

mucdem ebrusn cuburcu hüma özgse
52 kişi

Okumak İsteyenler

kuzumberen seccill yeşimmm nebile Mealis
10 kişi

Takas Verenler

Takas veren bulunamadı.
Puan : hepsi | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
Değerlendirme Zamanı: en yeni | en eski