Arzulanan Kadın (Georgian #1)

10 puan

Marcus yedinci Westfield kontudur. Tek amaçları herkesçe tanınan korsan ve kaçakçıları yakalayıp sorguya çekmek olan son derece seçkin bir ajan grubundadır. Yıllarca kraliyete hizmet etmiştir.Bu süreçte iki kere vurulmuş,üç gemisini kaybetmiş,yarım düzine gemiyi batırmış, sayısız kılıç düellosuna katılmıştır.Şimdi yeni bir görev vardır ve bu görevi geçmişte bugün hala devam eden onu bir skandala sürükleyen kadın ile ilgilidir.
Elizabeth ile Marcus dört yıl önce bir nişanlılık dönemi geçirmişlerdir. Bir gece Elizabeth, Marcus'un evine gidip onu bir kadınla bulmuş ve aldatılmış olduğunu düşünmüştür. Bu sinirle şehri terk etmiş üstelikte evlenmiştir. Marcus ise ülkeyi terk etmiş ve babası ölene kadar dönmemiştir.

Marcus Kraliyet için çalışan bir ajan. Elizabeth'in ise ajan olan kocası öldürülmüştür. Görevli olduğu dönemlerde tuttuğu günlük ise Elızabeth'in eline geçer oda yardım için teşkilata başvurur. Kocası öldüğünde peşinde olduğu meşhur korsan suçlular arasında Marcus'un ele geçirmeyi en çok istediği adamdır. Ona olan düşmanlığı tamamen kişiseldir. Elizabeth'in kocasının görevleri yazdığı günlük korsanın eline geçmemelidir.Bu olayda görevli olan ajan ise Marcus olur. Elizabeth'n matemden çıkması Marcus'un bitmek bilmeyen bekleyişinin nihayet sona erdiği anlamına gelir. Günlük olayından dolayı Elizabeth'in kaçması mümkün olmayacaktır. Elizabeth'in kendisine vermeyi vadedip de vermediği her şeye sahip olmaya kararlıdır. İkisi de geçmişlerinden dolayı birbirlerine kızgındır. Marcus geçmişin hesabını sormak intikam almak ister, Elizabeth ise hala öfkelidir yeni bir yakınlık istemez. Ne kadar karşı koymaya çalışsalar da aralarında büyük bir çekim vardır.
Karşı koyma,günlüğü ele geçirme olayları,saldırılar derken kitap bitti. Bu olaylar kitap durağan bir şekilde devam ediyorken olmaya başlıyor son sayfalarda hareketlenen bir kitap oluyor.

Nedense kadınların önce ki evliliklerinde yolunda gitmeyen ilişkileri oluyor hep yalnız kalıyorlar yine aynı durumda olan bir kadın. Elizabeth'in ne istediğini bilen,korkusuz,cesaretli biri olup sevdikleri için yapamayacağı şeyin olmayışı güzeldi. Aynı şekilde Marcus'unda Elizabeth için yaptıkları çok güzeldi. Sonunun yetmemesi dışında güzeldi.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »