Adım Adım Mutluluk (Marriage to a Billionaire #3)

8 puan

Carina İtalya'da ki üniversitesi bittikten sonra Amerika’ya döner. Amerşka'ya kendini bulmak,hayatını istediği gibi yaşama arzusu ile dönmüştür. Eğitimine rağmen en büyük arzusu resim yapmaktır fakat ailesi bile bunu ciddiye almamış hobi olarak görmüştür. Bu yüzden abisi Michael'in yanında şirkette işe başlar. Abisi işi öğretmesi için arkadaşı Max’in yanında çalışmasını ister. Max Carina'nın yıllardır aşık olduğu adamdır. Başka kadınlar ile maceralarına görmesine rağmen sevmekten vazgeçmemiştir. Max ise Carina'ı arkadaşının küçük kız kardeşi olarak görür.
Ama Carina'nın o küçük kız hallerinden eser kalmadığını gören Max'in etkilenmemesi elde değildir. Carina ise ne kadar unuttum dese de bir araya gelince işler değişir.
Vegas’a iş gezine gittiklerinde ise geceyi birlikte geçirirler. Carina'nın annesine yakalanınca da sonu evlilik olur.

Yazarın okuduğum ilk kitabı seri olduğunu bilmeden başladım ama seri olduğunu ilk sayfalardan tahmin edebildim.
Carina küçüklüğünden beri Max'e aşık küçükken aşık olup sonunda evlenen kızlara bayılıyorum. Bu kitapta bunu sevdim. Aşk büyüsü olayı da çok hoşuma gitti. Carina'nın bazı yerlerde erkek delisi gibi davranması hoşuma gitmedi. Sonu ise oldu bittiye gelmiş gibiydi. Bunun dışında güzel bir kitaptı.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »