Adım Adım Mutluluk (Marriage to a Billionaire #3)

8 puan


"Jennifer Probst bende bağımlılık yarattı. Kalemi müthiş kafa boşaltıyor. Akıcı,sürükleyici tarzı var. Her ne kadar diğer çağdaş romantizm yazan yazarlara göre kalemi hafifi ve biraz acemi gibi görünse de kendini okutturuyor.
Tam da deniz kıyısında şezlongda veya çok stresli üzüntülü zamanınızda okuyabileceğiniz bir yazar. Serinin ilk kitabını okuduğumda seriye devam etmeyi düşünmemiştim. Ama malum günümüz , çağımızın şartları üzerine yazar devam etme kararı aldım.
Çünkü yazarın kaleminde sizi günlük sıkıntılarınızdan kurtaran bir sihir var. Kitabın kapağını açıp okumaya başlıyorsunuz.Onun sihirli dünyasına dalıyorsunuz. Bir tespitim de kaleminin gittikçe düzeldiğini yönünde kalemi gittikçe daha iyiye gidiyor ama sanırım çeviriden kaynaklı sorunlarda vardı imla hataları veya son kontrol gibi. Yine de güzel okunabilir, keyifli saatler geçirebileceğiniz bir hikaye.
Serinin dördüncü kitabı Carina''nın ablası işkolik Juietta ile karizmatik iflah olmaz çapkın Sawyer arasında..Bu hikayeyi merak ediyorum çünkü serinin son kitabı olacak.. Aşk, romans kitaplarını özellikle beyaz dizileri seviyorsanız, günün sıkıntısından uzaklaşmak istiyorsanız tam da size göre deneyin derim...Ama büyük beklentiler içinde olmadan... "


http://hulyami.blogspot.com.tr/2014/07/adm-adm-mutluluk-jennifer-probst.html

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »