Abartılı Yalanlar Aceleci Duvaklar

10 puan

wooww ! İşte romantik komedi dediğin budur ! :) Baş karakterlerin konuşmaları olsun,haraketleri olsun bna çok içten geldiğinden midir nedir bilmem bu kitabı o kadar çook sevdim ki 3 kere üst üste okudum :D bu kitaptaki karakterler o kadar içten,gerçek ve komik ki gülmeden okuyabilecek olan varsa eğer şaşarım .. Bir kere baş karakterimiz klasik aşk romanlarındaki gibi güzel,kendine güvenmesine yetecek kadar harika vücutlu falan değil.Benim için en ilgi çekici kısmı bu oldu kitabın.Çünkü mükemmel kadınlardan bıktım :D her kitapta bu konu o kadar göze batıyor ki gerçekçiliğini kaybetti adeta .. Ama işte bu kitap başka..! Ana karakterimiz heather muhasebeci,hayalperest olmayan - gerçekçi,zeki ve akıllı,kibar insanların değimiyle "yuvarlak hatlı",her erkeğin daha kapıdan adımını atar atmaz fark edeceği kadar güzel olmayan,'normal' bir kız.. Güzel değil mi ? tabii ki güzel ama manken değil.. Heather'ın sürekli gittiği barda sürekli gördüğü ve imkansız olduğunu bildiği kasabanın yakışıklı çocuğu olan biri vardır.Ve o kişi tabii ki baş erkek karakterimiz Tony..! Heather'ın varlığından bile haberi olmayan bu yakışıklının acilen paraya ihtiyacı vardır ve bunu kazanmak için vegasa gider..İşe bakın ki kızımızında iğrenç kuzeni evleniyordur ve onunda parti için aynı gece vegasa gitmesi gerekir.. :) tony kazanmak için gittiği parayı kazanamamış bu nedenlede üzgün bir şekilde odasına çıkarken karşılaşrlar.. Heathersa kumarda çok iidir çünkü çok akıllıdır.Sonuç olarak o parayı kazanmasına yardım eder ve bay yakışıklı sonunda kızımızın var olduğunu görmeye başlar :) birlikte kutlama yaparken sarhoş olup evlenirler ve sabah olduğunda herşey karışır..
Olaylar tamamen kadere dayanıyor kitapta . zaten komik olanda başlarına gelenler değil verdikleri tepkiler ve günlük hayatları :)) okuduktan sonra bir romantik komedi izlemiş kadar mutlu ve yüzünüzde gülücükler bırakan bir eser.. Bu yazara bayıldım!!
Ve en sevdiğim şeylerden birini daha barındırıyor kitap erkeğin ağzındanda dinliyoruz hikayeyi..+ 18 diyemem ama bazı yerler var işin nereye gittiğini biliyorsunuz.. :) Açıklığı hayal gücüne bırakmış yazar bunuda çok sevdim.Çünkü Öyle kitaplar varki okurken midem kaldırmıyor :)) Uzun lafın kısası bu kitap 4+4lük ! <3

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »