bsr, 22 adet değerlendirme yapmış.  (3/4)
İçimizdeki Şeytan
İçimizdeki Şeytan

10

Sabahattin Ali kesinlikle en beğendiğim yazarlardan. Bu kitabı da güzel ve düşündürücü. Yaptığı her olumsuzluğu içindeki şeytana bağlayan yazar aslında hepimizin hayatı boyunca sıklıkla yaşadığı duruma dikkat çekmiştir. Kitabı ourken kendimizden bir parça bulabiliceğimiz bir kitap okunmalı.

Otomatik Portakal
Otomatik Portakal

7

Okurken yer yer içim acısa da kitabın farklı bir kurgusu var. Serseri bir gençlikten sonra hapise düşen ve hapisten çıkmak için deneye maruz kalan kahraman sonundaki çıkarım kitabı özetler. Okumaya başlanırsa sonunu getirmek gerekn bir kitap.

Simyacı
Simyacı

10

Hayattaki amacı çoban olup dünyayı dolaşmak olan kahramanın önüne çıkan fırsatlarla savrulup hayatın akıbetini bulmasını konu alan kitap. Kitabın içinden çıkarılabilecek çok ders var. Düşündürücü, etkili ve güzel bir kitap.

Çavdar Tarlasında Çocuklar
Çavdar Tarlasında Çocuklar

9

Holden Caulfield ' ta biraz kendimi bulduğum bir karakter. Genelde iç sesiyle konuşmalarının konu aldığı kitap kahramanın okuldan atılmasıyla başlayan ve sonrasında yurttan ayrılarak dışarıda yaşadıklarını anlatır. Güzeldir okunmasını tavsiye ederim.

Kolera Günlerinde Aşk
Kolera Günlerinde Aşk

5

Marquez 'in ilk okuduğum kitabı ve yanlış bir kitapla yazarla tanıştığımı düşünüyorum. Evet kitaptaki Ariza ve Daza arasındaki aşk güzel fakat kavuşana kadar arada geçen olayları çok beğenemedim. Kitabın adının neden bu ismi koyduğunu ise kitabın sonuna doğru anlayabildim. Yüzyıllık Yalnızlık 'ı okusam yazarla tanışmam daha iyi olacağı kanısındayım.

Butimar -  Sessizliğin Kanatları
Butimar - Sessizliğin Kanatları

10

kaan murat yanık la bu kitap ile tanıştım. Yeni bir yazar olmasına karşın çok güzel ve etkileyici aşk romanı . Kitabı okurken yaşanılan aşkı kendimiz yaşamamızı isteyecek türden. Gerek üslubu ve betimlemeleri gerekse kurgusu çok beğendiğim bir kitap. Badımcan'ı da unutmamak gerek tabi .

Hayvan Çiftliği
Hayvan Çiftliği

10

George orwell 'ın diğer mükemmel eseri.insanın sözde özgürlük verip ama bir süre sonra köle duruma düşürme durumunu hayvanlar üzerinden düşündürücü ama etkileyici şekilde anlatmaktadır.