kitaptaki mücevher

Profil Resmi
0 takip ettiği ve 0 takip edeni var. 0 değerlendirme yapmış.

Son Aktiviteler

Profil Resmi
kitaptaki mücevher okumak istiyor.
Takı Tasarım Rehberi

Boyut Yayıncılık, tüm zamanların en keyifli hobilerinden biri olan takı tasarımıyla tanışmanız için harika bir fırsat sunuyor: Takı Tasarım Rehberi. Yapım tekniklerinden malzeme seçimine, göz alıcı modellerden tasarım çözümlerine kadar detaylı bilgilerin yer aldığı Takı Tasarım Rehberi, okuyucuyu takıların yaratıcı ve gösterişli dünyasına götürüyor. Tasarımcı yazar Marisa Lupato imzalı kitapta, farklı tarz ve modellerde yüzlerce takının yapım süreci fotoğraflarla aşama aşama anlatılıyor. Değerli ve değersiz taşlar, gümüş, bakır, deri ve keçe gibi farklı malzemeler kullanılarak yapılmış, uygulaması kolay ve zevkli sayısız tasarım örneği Takı Tasarım Rehberinde bir araya geliyor.İçinizdeki tasarımcıyı keşfetmek için eşsiz bir rehber.

Boyut Yayıncılık, tüm zamanların en keyifli hobilerinden biri olan takı tasarımıyla tanışmanız için harika bir fırsat sunuyor: Takı Tasarım Rehberi. Yapım tekniklerinden malzeme seçimine, göz alıcı modellerden tasarım çözümlerine kadar detaylı bilgil... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 9 yıl, 8 ay
Profil Resmi
kitaptaki mücevher okumak istiyor.
60 Günde İdeal Vücut

Günde 30 dakikanızı ayırarak hayalinizdeki vücuda ulaşabilirsiniz!

-İdeal vücuda nasıl kavuşursunuz?
-Spor yapmak için kendimizi nasıl hazırlamalıyız?
-Spor yaparken nasıl beslenmeliyiz?
-Sporda sürekliliği ve kalıcılığı nasıl sağlarız?
-Hangi egzersizleri yapmalıyız?
-Kaslarınıza nasıl hükmedersiniz?
-Kendi yaşınızı nasıl belirlersiniz?
-Evde veya spor salonunda en verimli nasıl çalışırsınız?
-Enerjinizi nasıl yükseltirsiniz?
-60 günde fit bir vücuda ve ışıltılı bir tene nasıl sahip olursunuz?
-Sporda ve sağlıklı beslenmede nasıl başarıya ulaşırsınız?
-Kilo verme derdiyle uğraşmadan nasıl sıkılaşırsınız?

Aradığınız tüm cevaplar burada! Hem de fotoğraflar ve yönlendirici bir DVD eşliğinde. Sağlıklı yaşam yolculuğuna Ece Vahapoğlu ile çıkın. Değişime hazır olun!
(Tanıtım Bülteninden)

Günde 30 dakikanızı ayırarak hayalinizdeki vücuda ulaşabilirsiniz!

-İdeal vücuda nasıl kavuşursunuz?
-Spor yapmak için kendimizi nasıl hazırlamalıyız?
-Spor yaparken nasıl beslenmeliyiz?
-Sporda sürekliliği ve kalıcılığı nasıl sağlarız?
-Hangi... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 9 yıl, 8 ay
Profil Resmi
kitaptaki mücevher okumak istiyor.
Egzersiz Anatomisi

Egzersiz Anatomisi, egzersizlerle ilgili anatomik yapıları aktaran, yazılmış ilk kitap olmamakla birlikte, söylenecek son sözü söylemiş olmak gibi bir niyet de taşımıyor. Ayrıca egzersizler üzerine yapılan uzun çalışmalar sonucu bulunan bir dolu yeni sözcük içerdiğini de söyleyemeyiz. Bu kitap, hem spor alanındaki yetkin kişilerin hem de olmayanların yararlanabilecekleri bir çalışma olması özelliğiyle, eşsiz ve geniş kapsamlı bir egzersiz anatomisi kitabı olarak raflardaki yerini alacak ümidindeyiz.
Genellikle, egzersizlerin anatomik çizimlerle birlikte gösterildiği kitaplar, hareketlerin nasıl yapılacağını açıklayıcı bilgiler içersin veya içermesin, iki grup okuyucu kitlesini hedef alır: vücut geliştirme sporuyla uğraşanlar ve bilim adamları Bu kitapta amaçlanan ister vücut geliştirme sporcuları, ister bilim adamları olsun, bu bilgilerin spor yapan herkesin erişimine açık ve yararlanabileceği bir kaynak olmasını sağlamaktır. Bununla birlikte, EGZERSİZ ANATOMİSİ hareketlerin gerçekleştirilmesi için beden sistemlerinin birbirlerine nasıl bağlı olduklarını da göz önüne alıyor. Bitişik kasların ve yapıların, aynı zamanda harekete direk olarak dahil olmayanları da kapsamak üzere, egzersize ve onu müteakip gelişmeye nasıl dahil olduklarını ve katkıda bulunduklarını gösteriyor.

Egzersiz Anatomisi kitabında hareket açıklamaları, tipik bir antrenmanın gelişim hatlarını çizer nitelikte bir yapıda yazılmıştır. Bu açıklamalar, kapsamlı bir antrenmanın içermesi gereken tüm elementleri kapsıyor olmasına rağmen, hiçbir şekilde gerekli tüm açıklamaları yapıyor olma gibi bir iddiası yoktur. Bu kitabın en iyi kullanımı, doğru pozisyon almak ve kasların harekete nasıl dahil olduklarını görmek amacıyla bir başvuru kitabı olarak değerlendirilmesi şeklinde olacaktır. Aynı zamanda bu kitap, verilen egzersiz yapılırken, her bir harekette, bedenin kalan bölgelerinin nasıl rol oynadıkları konusunda fikir verebilmelidir.

Egzersiz Anatomisi, egzersizlerle ilgili anatomik yapıları aktaran, yazılmış ilk kitap olmamakla birlikte, söylenecek son sözü söylemiş olmak gibi bir niyet de taşımıyor. Ayrıca egzersizler üzerine yapılan uzun çalışmalar sonucu bulunan bir dolu yeni... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 9 yıl, 8 ay
Profil Resmi
kitaptaki mücevher okumak istiyor.
Hasat

Küçük bir kasabada doğmasına ve yoksul bir aileden gelmesine karşın, Abby DiMatteo koleji bitir ve tıp fakültesine girer. Elde ettiği her başarı onu daha yükseğe çıkma konusunda kamçılar. Tıp fakültesinin cerrahi bölümündeki ikinci yılındayken, hastanenin kalp nakli takımına güçlü bir aday olarak gösterilir.

Fakat Abby önemli bir karar vererek yükselmekte olan kariyerini tehlikeye atar. Bir araba kazasında ölen birinin sağlıklı kalbi, kırk altı yaşında zengin bir hasta olan Nin Voss`a nakledilmek üzeredir. Fakat başhekim Vivian Chao ve Abby, bu kalbi on yedi yaşındaki başka bir genç hastaya nakletmek için plan kurarlar. Bu büyük tepkilere neden olur, fakat sonunda Nina için de bir kalp bulunur.

Abby bu arada korkunç bir gerçeği öğrenir. Hastanedeki organ bağışı belgelerinde oynama yapıldığını görür ve hastane yönetiminin sessiz kalma çağrılarına kulak asmayarak işin iç yüzünü öğrenmeye girişir.

Küçük bir kasabada doğmasına ve yoksul bir aileden gelmesine karşın, Abby DiMatteo koleji bitir ve tıp fakültesine girer. Elde ettiği her başarı onu daha yükseğe çıkma konusunda kamçılar. Tıp fakültesinin cerrahi bölümündeki ikinci yılındayken, hasta... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 9 yıl, 8 ay
Profil Resmi
kitaptaki mücevher okumak istiyor.
Kemik Bahçesi

Günümüzde ortaya çıkan geçmişe ait kemikler... Söylenmemiş, çarpık, uğursuz gölgelerin dolaştığı uzak bir zaman diliminde yaşanan çözülmemiş sırlar... Cesur, kanlı ve zekice...Boston...1830... Boston Tıp Okulunda okuyan yetenekli ama yoksul öğrenci Norris Marshall eğitimini karşılamak için o bölgenin mezar soyucuları arasına katılır... Yine de bu korkunç ticaret, üniversite hastanesinin bahçesinde delik deşik edilerek öldürülen bir hemşirenin şok eden cinayeti karşısında önemsizdirGünümüz... Julia Hamill, Massachusettsin kırsal kesimlerinde yer alan yeni evinin bahçesinde dehşet verici bir şey keşfetti: kayalık arazinin içine gömülmüş bir kafatası... –Adli tabip Maura Islesın görüşüne göre, üzerinde cinayetin belirgin izlerini taşımakta. Bu isimsiz kadının kim olduğu ve başına ne geldiğiysese geçmişe ait bilgilerde saklı.

Günümüzde ortaya çıkan geçmişe ait kemikler... Söylenmemiş, çarpık, uğursuz gölgelerin dolaştığı uzak bir zaman diliminde yaşanan çözülmemiş sırlar... Cesur, kanlı ve zekice...Boston...1830... Boston Tıp Okulunda okuyan yetenekli ama yoksul öğrenci N... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 9 yıl, 8 ay
Daha Fazla Göster

kitaptaki mücevher şu an ne okuyor?

kitaptaki mücevher şu anda kitap okumuyor.

Favori Yazarları (0 yazar)

Favori yazarı yok.