eliif

0 takip ettiği ve 1 takip edeni var. 0 değerlendirme yapmış.

Son Aktiviteler

eliif okumak istiyor.
Leyla Gibi

Leyla... Şaşkın, kararsız ve sakar... Bir o kadar da sevimli ve karşı konulmaz. İnsanlar onda ne mi buluyor? Elbette içtenlik! Erkekler ile ilgili tüm çevirdiği dolaplara ve şıpsevdiliğine rağmen, Leylanın kalbinin derinliklerinde dokunulmamış bir saflık var. O, kariyer başarısının peşinden kendi stilinde koşarken ve aslında daha önceden hiç âşık olmadığını keşfederken sizi çok güldürecek.

Hata yapmamak için her çabalayışında, hatalar zincirine bir halka daha eklenip, hayatının domino taşları bir bir devrilecek. Sonunda geriye kalan enkazı toparlamaya çalışırken kim bilir belki biraz olsun akıllanacak, ya da belki de hiç değişmeyerek hep aklı bir karış havada kalacak. Ne olursa olsun, kendisi başından geçenleri anlatırken, onun sürükleyici aşk hikâyesine ve kendini bulma yolculuğuna kapılıp gitmenize engel olamayacaksınız. Ne dersiniz? Leylanın pembe dünyasına adım atmaya hazır mısınız?

Leyla... Şaşkın, kararsız ve sakar... Bir o kadar da sevimli ve karşı konulmaz. İnsanlar onda ne mi buluyor? Elbette içtenlik! Erkekler ile ilgili tüm çevirdiği dolaplara ve şıpsevdiliğine rağmen, Leylanın kalbinin derinliklerinde dokunulmamış bir sa... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 9 yıl, 7 ay
eliif okumak istiyor.
Seni Sevmek İstemedim

Onun harfleri çok şehvetli.
yetişkin okurlarımızın sabırsızlıkla beklediği fatih murat arsal önce kitap'ta!

yeşil gözlü gizemli adam o yaşına kadar pek çok güzel kadın görmüştü. ama pınar kadar güzelini, mücadelecisini, vahşisini görmemişti. ve onu istediğine karar vermesi birkaç saniyesini almamıştı.
pınar ise bu uzun boylu ve tehlike kokan adam kadar cüretlisini hiç görmemişti. ondan ilk andan beri hiç hoşlanmamıştı. hoşlanması da gerekmiyordu. ne yazık ki modern zorba onu istiyordu ve elde etmeye kararlıydı.
güpegündüz kaçırılacağına ise asla inanamazdı.
ailesini zor durumdan kurtarması karşılığında adam ona el koymuştu. bu adama karşı seçenekleri sınırlıydı. ya evlenecek ya da bir süreliğine onun sevgilisi olacaktı.

"çok basit," diye mırıldandı doğan. "kurtulmanıza karşılık... istediğim tek şey güzel kardeşin."
deniz güldü. acı ama samimi bir gülüştü.
"benden nefret edecek ve senden de. o asla affetmez. en ufak bir fırsatta hayatımızı cehenneme çevirmeye çalışacak. intikam hırsı asla sönmeyecek."

"senden hep nefret edeceğim!" diye tısladı pınar. çaresizlikten gözleri iyice sulanmıştı ama ağlamayacaktı. ona bu lüksü vermeyecekti. her gün bunu yüzüne karşı söylemekten mutlu lacağım anlıyor musun? senden tüm kalbimle nefret edeceğim."

Onun harfleri çok şehvetli.
yetişkin okurlarımızın sabırsızlıkla beklediği fatih murat arsal önce kitap'ta!

yeşil gözlü gizemli adam o yaşına kadar pek çok güzel kadın görmüştü. ama pınar kadar güzelini, mücadelecisini, vahşisini görmemişti... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 9 yıl, 7 ay
eliif okumak istiyor.
Not: Seni Sevmiyorum

Vefa enverin tüm romanlarında olduğu gibi bu kitapta da eğlenceli bir çifti okumaya hazır olun.
tabii kitap bittikten sonra başlarına neler geldiğini merak edeceğiniz arkadaşlarını da.

denize düşen yılana sarılır derler ya, ela için de durum aynen buydu!
düştüğü sıkıntıdan kurtulmanın en iyi yolu zengin ev arkadaşı gözde'nin eşcinsel kuzeni
ile anlaşmalı evlilik yapmaktı. kulağa çok kolay geliyor değil mi? ama bu planın
tıkır tıkır işlemesine iki engel vardı. ilki damadın kuzeni efe, ikincisi damadın ta kendisi...
damadın eşcinsel olmadığını keşfetmek efe'ye âşık olduğunu keşfetmesinden
daha sancılı olduysa da maalesef her iki konuda da eli kolu bağlıydı. o da mecburen
çözümü kaçmakta buldu! düğün gecesi, nikâhtan tam önce!

neredeyse başarıyordu da... tabii eğer efe'nin arabası ona çarpmış olmasaydı! sonra ne mi oldu?
öğrenmek için okumalısınız!

Vefa enverin tüm romanlarında olduğu gibi bu kitapta da eğlenceli bir çifti okumaya hazır olun.
tabii kitap bittikten sonra başlarına neler geldiğini merak edeceğiniz arkadaşlarını da.

denize düşen yılana sarılır derler ya, ela için de durum ayn... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 9 yıl, 7 ay
eliif okumak istiyor.
Anne

On altı yaşındaki Sara hamiledir ve kürtaj için artık çok geç kalmıştır. Bir zamanlar üzerine titreyen erkek arkadaşı ise ortadan kaybolmuştur. Sara'nın tek seçeneği, bebeğini çocuk özlemiyle dolu Eva ve George'a evlatlık vermektir. Yapılan anlaşmaya göre Sara istediği zaman bebeğini görebilecektir. Fakat doğumdan sonra Sara'yla bebek arasında Eva'nın asla sahip olamayacağı ve kıskandığı bir bağ kurulur. Eva ve George'un en başta aldıkları önemli kararın sonuçları herkes için yıkıcı olacaktır.

Kötü sonuçlanan bir evlat edinmenin yürek burkan hikâyesinde Caroline Leavitt aile bağlarının ve anne sevgisinin hayret verici gücünü gözler önüne seriyor.

"Karakterler çok tanıdık ve Leavitt'in başkalarının duygularını anlama yeteneği romana hem sürükleyicilik, hem de itibar kazandırıyor."
-Carrie Brown, The Washington Post Gazetesi, Kitap Dünyası-

"Caroline Leavitt'in eserlerini bu kadar değerli yapan, birbirinden çok farklı ve zor karakterleri kâğıda dökme ve her birini ayrı ayrı önemsememizi sağlama becerisidir."
-Margot Livesey, Banishing Verona'nın yazarı-

"Açgözlülük, bencillik, merhamet, kararsızlık, reddetme, dehşet ve katışıksız, kahredici bir sevgi üzerine karmaşık, çok katmanlı, gerçekçi bir öykü. Bu harika kitaba bayıldım, bize ailelerin gerçek işleyişinin sırlarını açıyor."
-Carolyn See, Making a Literary Life: Advice for Writers and Other Dreamers kitabının yazarı-

"Samimi, insan sevgisiyle dolu, aile bağlarının farklı biçimlerini anlatan ve keyifle okunan bir öykü."
-Elizabeth Strout, Kadınlar Daha Yalnız'ın yazarı-

On altı yaşındaki Sara hamiledir ve kürtaj için artık çok geç kalmıştır. Bir zamanlar üzerine titreyen erkek arkadaşı ise ortadan kaybolmuştur. Sara'nın tek seçeneği, bebeğini çocuk özlemiyle dolu Eva ve George'a evlatlık vermektir. Yapılan... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 9 yıl, 7 ay
eliif okumak istiyor.
Jane Eyre

Yayınlandığı ilk günden itibaren edebiyat dünyasına bir bomba gibi düşen Jane Eyre, çok geçmeden bütün okurların ve eleştirmenlerin gönlünde taht kurmayı başarmıştır. Kimsesi/ bir çocuk olarak baskı altında geçen yılların ardından, kendi ayaklarının üzerinde durmayı başaran özgür ruhlu genç kadın, patronunun sakin ve gizemli doğası karşısında, yüreğine daha fazla söz geçiremeyerek yenik düşer. Ama her aşkın bir bedeli vardır ve herkes kendi payına düşeni ödemek zorundadır. Charlolte Bronte'nin tartışmasız herkes tarafından başyapıt olarak nitelenen bu ölümsüz eseri tutkulu romantizmi ve büyüleyici diliyle halen bütün zamanların en büyük aşk hikâyelerinden biri olma özelliğini koruyor.

Yayınlandığı ilk günden itibaren edebiyat dünyasına bir bomba gibi düşen Jane Eyre, çok geçmeden bütün okurların ve eleştirmenlerin gönlünde taht kurmayı başarmıştır. Kimsesi/ bir çocuk olarak baskı altında geçen yılların ardından, kendi ayaklarının ... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 9 yıl, 7 ay
eliif okumak istiyor.
Bakire

Small Plains Bakiresi kimdi ve nasıl öldü?

Acımasız bir cinayetle değişen hayatlar
Küçük bir kasabadaki sahipsiz bir mezar

On yedi yıldır saklanan korkunç gerçeği öğrenmeye hazır mısınız?


Kansasın kırsal kesimindeki küçük bir kasabanın halkı, genç bir kızın adsız mezarını Small Plains Bakiresi olarak kabul etmiştir on yedi yıl boyunca. Bazı kişilere göre mucizelere ve açıklanamaz iyileşmelere sebep olan bu mezarla ilgili söylentiler de zaman içinde dilden dile yayılmıştır.
Ama karla kaplı arazide bulunan, buz tutmuş çıplak cesede gerçekte ne olmuştur? Ve neden genç Mitch, cesedin bulunmasından bir gün sonra, arkasında çılgına dönmüş sevgilisi Abbyyi ve en iyi arkadaşı Rexi bırakarak kasabadan apar topar ayrılmıştır?
Bu şekilde kasabadan ayrılan Mitch, yıllar sonra Small Plainse geri döndüğünde, unutulmuş sırları ve gerilimi tekrar alevlendirecektir. Mitche karşı hâlâ bir şeyler hissetmekte olan Abby ise onun gidişinin arkasındaki gerçeği açığa çıkarmakta kararlıdır. Şimdi, üç eski dost kendilerinin ve küçük kasabalarının kaderini değiştiren o gecenin getirdiği sonuçlara katlanmak zorundadır.

Nancy Pickard edebi gücü yüksek bir yazar. Orta batının küçük bir kasabasındaki üstü kapatılmış sırları incelikle şekillendirmiş.
The Denver Post

Kışkırtıcı Kasabalıların peşini bırakmayan çözümlenmemiş cinayeti, yazar engin bir sezgisellikle işlemiş.
The New York Times Book Review

Üstün bir yapıt. Yazarın hikâyeye derinlik sağlamadaki yeteneği eşsiz.
Orlando Sentinel

Güven, inanç ve masumiyet kaybına dair bu roman tek kelimeyle ilgi çekici.
Tucson Citizen

Small Plains Bakiresi kimdi ve nasıl öldü?

Acımasız bir cinayetle değişen hayatlar
Küçük bir kasabadaki sahipsiz bir mezar

On yedi yıldır saklanan korkunç gerçeği öğrenmeye hazır mısınız?


Kansasın kırsal kesimindeki küçük bir kasabanı... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 9 yıl, 7 ay
Daha Fazla Göster

eliif şu an ne okuyor?

eliif şu anda kitap okumuyor.

Favori Yazarları (0 yazar)

Favori yazarı yok.