Seni Sevmek İstemedim

En Son Değerlendirmeler

10 puan

Büyük konuşan Uçarı Doğanımız :) Aşk kapıyı çaldımı insana feleğini şaşırtıyor işte en büyük örneğimiz Sevgili Doğan .

9 puan

okunası :)

10 puan

gayet güzel akıcı romantik komik iş te kısaca okunası bi kitap
:)

10 puan

muhteşem bir kitap mutlaka okunmalı....

10 puan

harika bir kitaptı bence herkes bu kitabı okumalı fatih murat arsal gerçekten harika bir yazar...

10 puan

Dodo.... Bitanesinnn :))) Beni Türk yazarlarıyla barıştan kitap..

10 puan

Bir FMArsal klasiği olan mutlu sonla taçlandırılmış harika bir kitap. Kitaplığımda aynı kitaptan sadece kapakları değişik diye 3 tane olan tek kitap Seni Sevmek İstemedim… Ve şimdi de 5. baskısını yaptığı için 4 tane oldu. :) Aslında bu kitap yeşil gözlü dev olarak da adlandırılan, yakışıklı zorba Doğan, yani Dodo’nun diğer FMArsal kitaplarında ettiği büyük sözleri nasıl da tek tek yediğinin hikayesi.

Bu kitap sadece bir aşkı anlatmıyor, aynı zamanda büyük dostlukları, çıkarsız ilişkileri, vefalı arkadaşlıkları da anlatıyor. Öyle ki, Doğan ile Tamer’in şuursuz Erdem’i bir temiz dövdükleri bölümde; Doğan ağladı, Tamer ağladı, ben de her okuyuşumda çevremdeki insanlara aldırmadan onlara eşlik ettim.

Kitap yakışıklı, karizmatik FMArsal erkeklerinin içinde en pervasız, alaycı, şüpheci ve kayıtsız olan Doğan’ın sosyetik güzel Pınar ile tanışmasıyla başlıyor. Pınar inatçı, güzel, hırçın bir genç kız. Çarpıcı!!! bir şekilde olan tanışmalarına, bizim Doğan’ın pervasızlığı eklenince, bunun üzerine bir de bikinisi ile kaçırılınca macera başlamış oluyor tabii. Pınar’ın nefretinin aşka nasıl dönüştüğünü adım adım izliyorsunuz kitap boyunca. Kitap çok akıcı, sürükleyici, güzel kurgulanmış. Yavaş yavaş, sindire sindire, tadını çıkara çıkara okumak istedim ama yine de uykusuz iki gece de bitti. Hem okuyup ne olup bittiğini bilmek, sonunu öğrenmek, hem de hiç bitmesin böyle sürekli okuyayım diyeceğiniz kitaplardan. Onlarla birlikte gülüp, onlarla birlikte ağlayacaksınız. Öyle ki kitabın sonlarına doğru market sahnesindeki Pınar’ın halleri bana servis içinde ciddi ciddi kahkaha attırdı… :)

Yazarın anlatımı akıcı, konu sürükleyici, karakterler yakışıklı ve güzel, dostlukların eşi benzeri yok, bir aşk romanından beklenen her şey var kısacası…. Okuyun pişman olmayacaksınız…

Profil Resmi
10 puan

Okuduğum en güzel aşk romanlarından biri şiddetle tavsiye ediyorum zaten filmdede şiddetten doğan bir aşk var..

10 puan

Mutlu son garantili canım yazarım :)

10 puan

mükemmel diyebileceğim, keyifle okuyup elimden düşürmediğim bir kitaptı. herkese öneriyorum...

11 yıl, 10 ay
Profil Resmi
10 puan

Keşke biraz daha kalın olsaydı kitap :(

Ah Doğannnnnnnnnn ah :)

8 puan

Yazarı okumayı çok seviyorum :) dolu dolu bir aşk kitabı. Nefret, kavga, barışma ve tutku bu kitapta aşka dair herşey var :)

Profil Resmi
9 puan

Ahhh Doğan sen ne çılgın adamsın. AŞK saliselik bir durum kanıtladın. Böyle kaynanaya da can kurban hani:))


Bazen satırlarda kayboluruz ya da satırlar bizde. Karakterler işler benliğimize. Kitap, kitap olmaktan çıkar bir dost, bir mazi gibi anlatılır dilden dile. Doğan! Unutulmazım ... kitabını okumadan bir ömür tanımışçasına sevdiğim karakterli karakter! Adamım!!!

http://pudratozu.blogspot.com/2013/08/seni-sevmek-istemedim-fm-arsal-brak.html

10 puan

Farklı bir aşk hikayesi; en büyük aşklar nefretle başlar. Ben keyifle okudum.

9 puan

Uzun bi sure dogan diye dolasacagim galiba... :)

Profil Resmi
10 puan

Dodo <3 Fmarsal erkeklerinden benim için en özel olan <3 herkes okumalı <3

8 puan

Hayal dünyanızı genişleten bir kitap

Profil Resmi
9 puan

Sonu belli ama akıcılığı çok iyi

8 puan

Tipik Fatih Murat Arsal romanı.. Nefret, aşk, uzun saç, güçlü ve otoriter tutkulu bir erkek, inatçı bir kadın

10 puan

"Seni Sevmek İstemedim - FMArsal" şu dakika bitti. Ve kelimelerle ifade edemeyeceğim kadar çok sevdim. Kitap sadece romantik bir aşk hikayesi değildi bence... Harika dostlukların bulunduğu, biraz heyecanlı intikam almanın olduğu olaylı bir kitaptı. Çok beğendim.

Pınar'ın başından beri çanak tutmasına ve hamile kaldığında Doğan'a aldığı tavırlara gerçekten çok sinirlendim. Adamı çok kırdı. Kırmakla kalmayı ezip geçti bir de. Yani sözleri yenilir yutulur cinsten değildi sonra benimle niye ilgilenmiyor. İlgilenecek ne bıraktın ki geriye. Doğan'sa kelimelerle ifade edilemeyecek bir adam. Harika, ne istediğini bilen, başarılı, kararlı yakışıklı, atletik vücutlu ve zorba... Dehşet bir karışım. Okurken öldüm bittim... <3 Erdem'den nefret ettim ve Deniz'den hoşlandım. Sonucunda Deniz sayesinde onlar birbirlerini tanıdılar değil mi ;)

Pınar'ın dediği bir laf var "Nefret ettiğim bir adama aşık olacak kadar karaktersiz değilim. Zaten bu zevki sana da yaşatmam." bu cümleye kitabın sonunda sevdiğini itiraf ederken güldüm. Doğan'a bu zevki yaşatmakla kalmadı Pınar'ın da nefret etmediğini gördük :)
Hele Pınar'ın doğum günü kutlamasında Tamer ve Natalia'ya kahkaha attım. Ayy Tamer çok eğlenceli. Ve aynı zamanda çok sadık dostlar da... Erdem'in Pınar'a yaptıklarından sonra bir olup yerini bulmaları çok güzeldi. O sayfaları sanki macera romanında bir kovalamacayı okuyormuş gibi heyecanla okudum. Ama en yürek burkan yer de Erdem'in dövdükten sonra Doğan'ın sözleri. Gerçekten gözlerim doldu orada... Doğan'ın ki de ne aşk dedim...
Neyse ki Pınar'da akıllandı ve elindekinin kıymetini biledi. Kitabın sonlarına doğru olan çabaları güzeldi. Hele marketteki halleri ve evdeki ne işin var gitme durumları tam karı koca ilişkisiydi.
Doğan'ın Tamer'le yaptığı senden büyüğüm bir santim uzun muhabbetine durumun ciddiyetine rağmen kahkaha attım.

Ben çok sevdim kitabı. Kitapta Natalia Pınar'a hikayemi anlatırım sana dediğinde dedim en azından özet olur da okurum ne olduğu en azından bilirim. Ama olmadı Nefretten Sonra'nın yeni basımını bekleyeceğim. Bu arada Tahir&Güney çiftini de merak ediyorum.

11 yıl, 8 ay
10 puan

Harika bir kitaptı herhalde ilk cümlem olur. İnternette e-booklarını okuyarak keşfettiğim muhteşem aşk romanları yazan hem Türk, hem Erkek bir yazar :) İlk zamanlar şaşırtmıştı bu nedenle... Kitapları da süper kendi de çok iyi bir insan... Seni sevmek istemedim Doğan ve Pınar'ın hikayesi Doğan'ın güçlü kişiliği yanındaki aşkı, Pınar'ın cadı duruşu ve nefretinden sonraki tavrı derinden etkiledi. Kesinlikle tavsiye edilir...

11 yıl, 11 ay
1 puan

Her paragraf senden nefret ediyorumla baslayip son buldu resmen tecavuz edildi kiza ve boyle sacma tutarsiz hikaye olamaz param var kizin gonlunun olmasi sorun degil sahip olucam mantiginda bir karakter nasil sevilir. Iki karakterde birbirinden itici biri sadece seks seviyormus adami sevmiyormus diger parayla kiza sahip olacak kadar dengesiz tabii ki her iki karakterde dogaustu gorulucek kadar guzel fma kitabi sonucta baska bisey olabilir mi fakir kas tigini olmayan bir adam asla asik olamaz. Yazarin baska bir kitabini gorursem kosarak uzaklasirim birak okumayi

10 puan

Seni Sevmek Istemedim Pinar ve Dogan ikiside birbirlerine çarpildilar.Zengin karizmatik yakisikli bir erkek sosyetik dilber Pinar'ın karsilasmasi tam bir FMArsal hikayesi idi. Uzun kusursuz erkeklerin en alayci,şupheci ve kayitsiz erkegi idi Dogan. Diger zengin erkekler gibi rahat bir hayati olmamisti.

Pinarin agabeyi ve erkek arkadasi ile geçmişe dayanan bir hesaplaşmasi vardi. Pinarin agabeyinin kumar tutkusu biriken borclar,alacakli olan Doganda işin içinde olunca işin rengi degisiyordu tabii ki. Pinari ünlü cemiyet hayatindan biliyordu. Onun gibi bir dilberle hoşca vakit geçirmekti niyeti başlarda...Ama hayat sürprizlerle doludur..

Onu üstünde sadece bikinisi ile kaçırdi ikisi içinde macera baslamiş oldu.... Hem de ne macera bazı bölümlerde nefesim kesildi..Pinar şok icindeydi bu yakışıklı karizmatik adamdan çok etkilenmisti. Ama bu adam çıldırmiş olmalıydı ki böyle bir teklif yapabiliyordu..Teklifi duydugunda kulaklarina inanamamisti. ama Dogan çok ciddiydi 5 ay metresi olacakti ve agabeyinin borçları karşılıginda. ..İsyan etti bağırdı çağırdı ama eli mahkumdu baktı ki Mecbur kabul etti. Sosyetik dilber bu gizemli adamin metresi oldu...

İkisinin de ayakları yerden kesildi..İlk beraberliklerinde veee işin icine duygular da girdi. Pinar Dogandan nefrette etse ondan cok etkileniyordu. Ayaklari yerden kesiliyordu. Dogan ise deneyimli olmasini bekledigi bu sosyetik güzelin saf bir genc kiz çikmasi hem hosuna gitmis hemde saşirtmisti dogrusu...

Pinar ondan nefret etmek ıstedikce daha cok etkileniyordu. Birbirlerine daha da baglandilar. Muhteşem bir hikaye idi. Pinar nefretini canlandirmak,Dogani kirmak icin hıc bir firsati kacirmiyordu..Ama ona kötü davrandıkça yanınıda olmadıkça onu özler oldu her yerde gözleri onu arar bir şekilde buldu kendini...

Dogan ise hafif mesrep sandigi Pinar ile evlenmeyide düşünür olmuştu. Birbirlerine baglandikca daha çok kiriyorlardi. Özellikle Pinardan başka herkes onun Dogan'a nasılda aşik oldugunun farkindaydi. Hele Pinarin dikbaşliliginin sonucu gecirdigi büyük talihsizlikte Doganin caninin nasil yandigini görmek beni resmen çarpti diyebilirim. Bu yarim kalan hikayeyi muhakkak okuyun. Aski hissedin...Gözyaşı.sevinç.macera.sadakat.her şey var hikayede..Eski kahramnlarımızda var...Kaçırmayın bu güzel aşkı..:))

Profil Resmi
10 puan

ilk FMarsal kitabım ve ben doğan'a kişiliğine hayran oldumm..ve tabiii siyaha çalan yeşil gözlerinde de...
pınar'a başta kızdım ama sonra ona sonuna kadar hak verdim ama yine de hamile kaldıktan sonra daha dikkatli ve nefretini körüklemiş olmalıydı...erdem'le buluşmaya bile cüret etmemeliydi....doğan'a geince ona da kızdım neden 5 ay boyunca bir kere aramadı?
ama en azından ona olan sevgini,aşkını pınar daha iyi anladı...eee ne diyelim mutlu son güzeldi...keşke bitmese dediğim bir kitap oldu...
artık sırada nefretten sonra kitabı var...tabi bulunabilirse...basımı tükeniyor hemen...:(

10 yıl, 11 ay
8 puan

Her ne kadar kitabın başlarında çok sinir olsam da bir kadın olarak Pınarı anlıyorum ve yaptıklarına bir yere kadar hak veriyorum ama bir anne olarak ondan hala nefret ediyorum.

10 puan

Ahh doğan sen nesin öyle yaa allah bana da senin gibi biri nasip eder inşallah süper bi kitaptı bence ilkine göre çok çok daha iyiydi pınar ise saç baş yoldurtan tiplerden ama çok güzeldi hele ki sonlara doğru o duygu yoğunluğu çok fazlaydı. Kısacası eğer okumadıysanız hemen başlayın ve DOĞAN ile tanışın. :))

7 puan

Pınar ve Doğan'ın hikayesi bitti ama beni de bitirdi . Tamam sonunu sevdim hatta son bir 150 sayfasına bayıldım . Ama Pınar karakteri deli etti beni o nasıl bir inattır yahu ilk defa bir karaktere bu kadar kıl oldum . Kitabı sadece Doğan için okudum ve tabi birkaç yan karakter .... onun dışında kitap fazla abartı gibi geldi bana hiç gerçekçi gelmedi(özellikle karakterler) ama yine de sevdim çok akıcıydı . Kaynana Süheyla favorim :D .
.

Profil Resmi
10 puan

Favori FMArsal kitabım. İlk göz ağrım belki ondan belki de Doğan'dan bilmiyorum. Tıpkı Nefretten Sonra'da olduğu gibi kız karaterimiz Pınar da Doğan'a etmediğini bırakmıyor.Fakat benim Pınarın hırçınlığını makul bulduğum çok an oldu. Tabi bazen ayarı iyice kaçırdı ama yine de sevdim Pınar'ı itici gelmedi bana. Bu yüzden hikayenin konusu olsun karakterleri olsun benim en sevdiğim FMA kitabıdır,bolca tavsiye edilir.

10 puan

Şu kitap benim en sevdiğim Fatih Murat Arsal kitabı. Doğan kesinlikle aşık olunası bir karakter. "Ben aşık olmam" diyen, aşık olan arkadaşlarıyla dalga geçen adamın Pınar'a böylesine bağlanması çok güzeldi.

geri 1 | 2