Seni Sevmek İstemedim

10 puan

Bir FMArsal klasiği olan mutlu sonla taçlandırılmış harika bir kitap. Kitaplığımda aynı kitaptan sadece kapakları değişik diye 3 tane olan tek kitap Seni Sevmek İstemedim… Ve şimdi de 5. baskısını yaptığı için 4 tane oldu. :) Aslında bu kitap yeşil gözlü dev olarak da adlandırılan, yakışıklı zorba Doğan, yani Dodo’nun diğer FMArsal kitaplarında ettiği büyük sözleri nasıl da tek tek yediğinin hikayesi.

Bu kitap sadece bir aşkı anlatmıyor, aynı zamanda büyük dostlukları, çıkarsız ilişkileri, vefalı arkadaşlıkları da anlatıyor. Öyle ki, Doğan ile Tamer’in şuursuz Erdem’i bir temiz dövdükleri bölümde; Doğan ağladı, Tamer ağladı, ben de her okuyuşumda çevremdeki insanlara aldırmadan onlara eşlik ettim.

Kitap yakışıklı, karizmatik FMArsal erkeklerinin içinde en pervasız, alaycı, şüpheci ve kayıtsız olan Doğan’ın sosyetik güzel Pınar ile tanışmasıyla başlıyor. Pınar inatçı, güzel, hırçın bir genç kız. Çarpıcı!!! bir şekilde olan tanışmalarına, bizim Doğan’ın pervasızlığı eklenince, bunun üzerine bir de bikinisi ile kaçırılınca macera başlamış oluyor tabii. Pınar’ın nefretinin aşka nasıl dönüştüğünü adım adım izliyorsunuz kitap boyunca. Kitap çok akıcı, sürükleyici, güzel kurgulanmış. Yavaş yavaş, sindire sindire, tadını çıkara çıkara okumak istedim ama yine de uykusuz iki gece de bitti. Hem okuyup ne olup bittiğini bilmek, sonunu öğrenmek, hem de hiç bitmesin böyle sürekli okuyayım diyeceğiniz kitaplardan. Onlarla birlikte gülüp, onlarla birlikte ağlayacaksınız. Öyle ki kitabın sonlarına doğru market sahnesindeki Pınar’ın halleri bana servis içinde ciddi ciddi kahkaha attırdı… :)

Yazarın anlatımı akıcı, konu sürükleyici, karakterler yakışıklı ve güzel, dostlukların eşi benzeri yok, bir aşk romanından beklenen her şey var kısacası…. Okuyun pişman olmayacaksınız…

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »